ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi 4 Aralık Pazartesi günü ATV yayın akışı, sabah 07:00’da “Kahvaltı Haberleri” ile ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin en sıcak gelişmelerini detaylı ve çarpıcı konu başlıkları ile karşınıza çıkaran yayından pek çok bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kırgın Çiçekler” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyretmeyi sakın unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi öğrenmek isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi 4 Aralık Pazartesi günü Show TV, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programı ile güne başlıyor. Çocukların eğlence dolu kesitleri karşısında sadece çocuklarınız değil siz de komik anlar yaşayabileceksiniz. Eğer yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka ekranlarınız karşısına geçin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çukur” adlı sevilen sürükleyici dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Her kesit aksiyon, macera ve gerilim içeren dizi ile akşamınızı daha hareketli hale getirebileceksiniz, sakın izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 4 Aralık Pazartesi 4 Aralık Pazartesi günü TV8, 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile yayın akışını başlatıyor. Sağlıklı yaşama dair püf noktalarının sunulduğu programa ayrıca değerli uzman doktorlar da katılıyor. Çağın hastalıkları ve olası hastalıklardan nasıl korunmalı gibi daha pek çok sağlık konusuna dair pek çok konuyu edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile baş başa kalacaksınız. Farklı yarışmacıların ses performansları karşısında büyülenebilir ve kendinizi keyifli dolu bir akşamın akışına bırakabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem