34. Hafta

34. Hafta

Son dakika 34. hafta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 34. hafta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 34. hafta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

34. Hafta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 34. hafta gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.283 34. hafta haberi bulunmuştur. Tüm 34. hafta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Süper lig puan durumu ve kalan maçlar
Süper Lig'in bitmesine kaç hafta kaldı? Süper lig puan durumu ve kalan maçlar Süper Lig 34. Hafta mücadeleleri hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında puan farkı şampiyonluk yarışında büyük önem arz ediyor. Fenerbahçe'nin akıbeti için çok önemli. Peki, Süper Lig'in bitmesine kaç maç kaldı? İşte, 2024 Süper Lig puan durumu!
27.04.2024 Şampiy10
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
1.03.2024 Süper Lig
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
Kritik derbinin hakemi belli oldu! En son Antalyaspor-Sivasspor maçını yönetmişti
Kritik derbinin hakemi belli oldu! En son Antalyaspor-Sivasspor maçını yönetmişti Süper Lig'de 34.hafta hakemleri belli oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi Abdülkadir Bitigen düdük çalacak.
15.05.2023 Fenerbahçe
Samsunspor lider olarak Süper Lig'de!
Samsunspor lider olarak Süper Lig'de! Samsunspor, sahasında karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’nü 4-1 yendi. Samsunspor bu galibiyet ile şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.
23.04.2023 TFF 1.Lig
İBB öğrencileri LGS ve YKS’ye hazırlayacak! İBB ders atölyeleri başvuruları başlıyor! İşte başvuru şartları!
İBB öğrencileri LGS ve YKS’ye hazırlayacak! İBB ders atölyeleri başvuruları başlıyor! İşte başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İBB ders atölyeleri başlıyor. LGS ve YKS’ye girecek öğrenciler için 11 atölye açılıyor. 5 bin öğrenciye hizmet vermesi planlanan İBB ders atölyelerine başvurular başlıyor. Peki, İBB ders atölyeleri başvuruları ne zaman alınacak? Başvurular nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine katılım şartları ne? İBB ders atölyeleri nerede? İşte detaylar…
3.09.2022 Eğitim
İBB’den LGS ve YKS’ye hazırlanacak öğrencilere ders atölyeleri! İBB ders atölyesi başvurusu nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine kimler başvurabilir?
İBB’den LGS ve YKS’ye hazırlanacak öğrencilere ders atölyeleri! İBB ders atölyesi başvurusu nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine kimler başvurabilir? LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ders atölyeleri kapsamında sınava hazırlıyor. 2022-2023 Eğitim Yılı’nın başlamasına kısa bir süre kala, önümüzdeki yıl sınava hazırlanacak öğrenciler de sene başından itibaren sınav hazırlıklarına başlamak için İBB’nin ders atölyelerini sıklıkla araştırıyor. Peki, İBB ders atölyesi başvurusu nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine kimler başvurabilir? İBB ders atölyeleri başvurusu ne zaman başlıyor? İBB ders atölyeleri başvuru şartları nelerdir? İBB ders atölyelerinde kayıtta istenen belgeler ne? İBB ders atölyelerinin süresi ne? İBB ders atölyeleri online mı, yüz yüze mi? İşte İBB Ders Atölyeleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
2.09.2022 Eğitim
2022 ve 2023 Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig’te yeni sezon ne zaman? Derbi tarihleri belli oldu!
2022 ve 2023 Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig’te yeni sezon ne zaman? Derbi tarihleri belli oldu! 2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi yapıldı. Derbi tarihleri belli oldu. Süper Lig’te yeni sezonun maç takvimi netleşti. Futbolseverler Süper Lig’te yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, 2022 ve 2023 Süper Lig ne zaman başlayacak? Derbiler ne zaman? Süper Lig’te yeni sezon ne zaman? İşte derbi tarihleri!
6.07.2022 Futbol
İspanya La Liga'da Real Madrid şampiyon oldu! Carlo Ancelotti tarihe geçti
İspanya La Liga'da Real Madrid şampiyon oldu! Carlo Ancelotti tarihe geçti İspanya La Liga’da Real Madrid, Espanyol’u 4-0 mağlup ederek ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Madrid ekibi, böylelikle tarihindeki 35. lig şampiyonluğuna ulaştı.
30.04.2022 İspanya
Beşiktaş Kasımpaşa'yı ağırladı! 90 dakika sonunda şoke eden skor
Beşiktaş Kasımpaşa'yı ağırladı! 90 dakika sonunda şoke eden skor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı konuk etti. Kasımpaşa, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti.
25.04.2022 Süper Lig
Altay: 1 -Galatasaray: 0
Altay: 1 -Galatasaray: 0 Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle Altay'ı 1-0 mağlup etti.
24.04.2022 Galatasaray
Abdullah Avcı: "Taraftarlarımız sandıklardaki tüm Trabzonspor bayraklarını çıkartsın"
Abdullah Avcı: "Taraftarlarımız sandıklardaki tüm Trabzonspor bayraklarını çıkartsın" Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3-1 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası, Trabzonspor taraftarını Antalyaspor maçına davet ederek, "Hafta sonu sandıklardaki eski, yeni bütün Trabzonspor bayraklarını çıkartarak statta olmalarını istiyorum. Umarım, Antalyaspor maçını da kazanarak şampiyonluğa ulaşırız ve diğer kupaya odaklanırız" dedi.
23.04.2022 Trabzonspor
Transfer edilirken Aziz Yıldırım dalga geçmişti! Rize'de şov yaptı F.Bahçe tarihine adını yazdırdı
Transfer edilirken Aziz Yıldırım dalga geçmişti! Rize'de şov yaptı F.Bahçe tarihine adını yazdırdı Süper Lig'in 34.hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Ç.Rizespor ile karşı karşıya geldi. Son 5 karşılaşmadan 15 puanla çıkan sarı lacivertliler düşme hattında bulunan rakibini 6-0 yenerek 6'da 6 yaparken, ev sahibi takımda Baiano'nun 35.saniyede kırmızı kart görmesi, Serdar Dursun'un hat-trick'i ve Arda Güler tezahüratları 90 dakikaya damga vurdu...
22.04.2022 Rizespor
Meşaleler yakıldı! Trabzonspor Karagümrük maçında...
Meşaleler yakıldı! Trabzonspor Karagümrük maçında... Son 5 haftada 9 puan kaybeden Trabzonspor eğer bu hafta evinde Fatih Karagümrük'ü devirirse bordo mavililerin Adana deplasmanında şampiyonluğunu ilan etme şansı bulunuyor.
11.04.2022 Trabzonspor
Fenerbahçe'de getirilenler değil yardımcı hocalar iş yapıyor!
Fenerbahçe'de getirilenler değil yardımcı hocalar iş yapıyor! Daha önce Aykut Kocaman ve Emre Belözoğlu gibi teknik adamlarla başarılı olan Fenerbahçe bu sefer de İsmail Kartal da aynı senaryoyu yaşıyor.
5.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu Spor Toto Süper Lig 31-35. hafta programları açıklandı. Ligin 32. haftasındaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 10 Nisan Pazar günü saat 20.30'da oynanacak.
19.03.2022 Galatasaray
Her 4 bebekten 1’inde görülüyor! Dikkat
Her 4 bebekten 1’inde görülüyor! Dikkat Prematüre retinopatisi (ROP), erken doğan bebeklerin gözlerinde gelişebilen ve görmeyi tehdit eden önemli sağlık sorunlarından biri. Bebek ne kadar erken doğarsa ROP riskinin o kadar artacağına işaret eden Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Özge Yabaş Kızıloğlu, prematüre retinopatisi hakkında önemli bilgiler verdi. Kızıloğlu, taranan her 4 bebeğin 1’inde prematüre retinopatisi (ROP) görüldüğünü vurguladı.
9.12.2021 Sağlık
Antalyaspor deplasmanda 3 puanı 1 golle aldı!
Antalyaspor deplasmanda 3 puanı 1 golle aldı! Süper Lig'in 34. haftasında Fraport TAV Antalyaspor deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u 1-0 yendi.
11.04.2021 Antalyaspor
Süper Lig'de 34. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
Süper Lig'de 34. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak maçların hakemleri belli oldu. İşte ilk 4 sırada yer alan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un maçlarını ve diğer Süper Lig karşılaşmalarını yönetecek hakemler...
9.04.2021 Süper Lig
Gebelikte düşük ve erken doğuma neden oluyor!
Gebelikte düşük ve erken doğuma neden oluyor! Toplumda rahim ağzı yetmezliği olarak bilinen servikal yetmezlik düşük ve erken doğumun önemli sebeplerinden biri. Uzmanlar daha önce bir defa gebelik kaybı yaşanmış kişilerin, kürtaj veya doğuştan rahim anormallikleri olanların servikal yetmezliğe neden olan rahim ağzı uzunluğu takibinin önemli olduğunu belirtiyor. Peki, rahim ağzı yetmezliği olarak bilinen servikal yetmezlik nedir? Gebelikte servikal yetmezlik nelere yol açabilir? Tedavisi mümkün mü? Kadın Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Ekiz gebelikte servikal yetmezlik ve tedavi süreci ile ilgili merak edilenleri anlattı.
17.02.2021 Sağlık
Yenidoğan ölümlerinin yüzde 50'si preterm doğum kaynaklı
Yenidoğan ölümlerinin yüzde 50'si preterm doğum kaynaklı SBÜ Ümraniye EAH Neonatoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. İlke Mungan Akın: - "Prematürelik, yenidoğan ölümlerinin hala yaklaşık yüzde 50'sinden sorumludur diyerek, "Türkiye'de doğum sonrası toplum kaynaklı Kovid-19 enfeksiyonu bulaşan 37 yenidoğan bebekle ilgili verileri ekimde Pediatric Infectious Disease dergisinde yayınladık. Bu bebeklerin ciddi oksijen ihtiyacı olduğunu ortaya koyduk" dedi.
17.11.2020 Sağlık
TFF, Süper Lig'in başlangıç ve bitiş tarihini açıkladı
TFF, Süper Lig'in başlangıç ve bitiş tarihini açıkladı TFF, Süper Lig 11 Eylül 2020 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacağını açıkladı. İlk yarı 24 Ocak'ta sona erecek ve 29 Ocak'ta ikinci yarı maçları başlayacak. Süper Lig'de 14, 17, 20, 23, 28, 33, 36, 38 ve 41. hafta maçları hafta içi oynanacak. Sezon ise 16 Mayıs'ta sona erecek.
26.08.2020 Futbol
Lig tarihinde bir ilk! 21 takımlı sezon...
Lig tarihinde bir ilk! 21 takımlı sezon... Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, gerçekleştirilen toplantının ardından yaptığı açıklamada bu sezon küme düşmenin olmaması ve gelecek sezon 21 takımlı bir lig oynanması yönünde yeniden talepte bulunulacağını açıkladı. Bu öneri hayata geçerse, profesyonel liglere geçilen 1959'dan bu yana ilk kez 21 takım aynı sezonda aynı ligde mücadele edecek.
29.07.2020 Süper Lig
Süper Lig'de son haftanın programı açıklandı
Süper Lig'de son haftanın programı açıklandı Süper Lig Cemil Usta Sezonu'ndan 34. haftanın programı belli oldu.
21.07.2020 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

34. Hafta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 34. hafta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.