Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024 Ekonomi
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı Antalya'da yaşayan Emine Sapmaz (43), dairesinin satış işlemi için tapu fotoğrafını gönderdiği kiracısı Oğuz A.'nın, evi bir başkasına kiraladığını öğrendi. İmzasının taklit edilip kendisinin yurt dışındaymış gibi gösterildiğini belirten Sapmaz, evde gizli bir bölmedeki altın ve paralarının da çalındığını iddia etti.
6.09.2023 Yaşam
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor
Türkiye'den Avrupa'ya otobüsle yolculuk dönemi! 100 Euro'dan başlıyor Yurt dışına çıkmak isteyenler son dönemde uçak yerine otobüsleri tercih etmeye başladı. Vatandaşlar bilet fiyatlarındaki artış ve bagaj rahatlığı için otobüsleri tercih ettiklerini söylerken, Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, "İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüs var, bunların yaklaşık 140 tanesi yurt dışına kalkıyor. Vize sorunu yaşanmasa bu seyahatler ikiye, üçe katlanacak" dedi.
12.06.2023 Ekonomi
Vize ret oranı yüzde 50 arttı
Vize ret oranı yüzde 50 arttı Türk vatandaşlarının Schengen vizesi almada yaşadığı sıkıntı ikiye katlandı. Konser için Avrupa’ya gitmesi gereken sanatçılar bile ret aldı. TURSAB Başkanı Bağlıkaya, ret verilen vize oranının bu yıl yüzde 50’ye çıktığını bildirdi.
1.06.2023 Gündem
Çekmeköy'deki oyuncak tabancalı banka soygunu kamerada!
Çekmeköy'deki oyuncak tabancalı banka soygunu kamerada! Çekmeköy'de bir banka şubesine giren silahlı şüpheli, poşete 131 bin 920 lira ve bin 300 Euro doldurarak kaçmaya çalıştı. Müşteri olarak bankada bulunan bir polis memuru tarafından 500 metrelik kovalama sonucu yakalanan şüphelinin silahının oyuncak olduğu ortaya çıktı. Soygun anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
2.03.2023 Vatan TV
İstanbul'da oyuncak tabancayla bankayı soydu! O anlar kameralara yansıdı
İstanbul'da oyuncak tabancayla bankayı soydu! O anlar kameralara yansıdı Çekmeköy'de bir banka şubesine giren silahlı şüpheli, poşete 131 bin 920 lira ve bin 300 Euro doldurarak kaçmaya çalıştı. Müşteri olarak bankada bulunan bir polis memuru tarafından 500 metrelik kovalama sonucu yakalanan şüphelinin silahının oyuncak olduğu ortaya çıktı. Soygun anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
2.03.2023 Yaşam
Fiyatlar anlık değişiyor! Dakikalar içerisinde 60 TL fark oluştu, şikayet yağıyor
Fiyatlar anlık değişiyor! Dakikalar içerisinde 60 TL fark oluştu, şikayet yağıyor Pandemi sonrası artan fiyatlar gündemdeki yerini koruyor. Anlık olarak değişen fiyatlar nedeniyle vatandaşlardan şikayet yağıyor. Koronavirüs salgınında seyahat etmeye ara veren pek çok kişi salgında normalleşme ile uzak ve yakın mesafeli seyahatlere daha çok ilgi göstermeye başladı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar otobüs bileti fiyatlarının da artmasına neden oldu. Yolcular hem artan bilet fiyatlarından hem de online bilet satış platformlarından şikayetçi. Şikayette bulunan bir kişi, "Online bilet uygulaması üzerinden yolculuk yapacağım tarihe bilet almak üzereydim. Aracı seçtiğim anda biletin fiyatı 60 TL arttı. Hangi günü seçsem, o günün bilet fiyatları sayfa yenilenince artıyor." ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt desteği kararı! Ülke harekete geçti, indirim ve...
Akaryakıt desteği kararı! Ülke harekete geçti, indirim ve... Akaryakıt desteği kararı geldi! Almanya'da hükümet, enerji fiyatlarındaki artış karşısında çeşitli önlemler aldı. Akaryakıt fiyatlarında indirime gidilirken, haneleri rahatlatmak için vergi mükellefi çalışanlara kişi başı 300 euro dağıtılacak.
25.03.2022 Ekonomi
Aşıya teşvikte yeni yöntem! Çift doz aşı olana 300 euro
Aşıya teşvikte yeni yöntem! Çift doz aşı olana 300 euro Koronavirüsle mücadele güçlü bir şekilde devam ederken, ülkeler aşının her vatandaşa ulaşması için farklı yollar deniyor. Slovakya Maliye Bakanı Igor Matovic, 60 yaş üstü kişilere 3. doz koronavirüs aşısı yaptırmaları halinde 300 euro verileceğini duyurdu.
7.12.2021 Dünya
'Kartal Grubu'na operasyon: 16 gözaltı
'Kartal Grubu'na operasyon: 16 gözaltı Antalya'da, polis ekiplerince 'gasp' ve 'yağma' suçlarıyla mücadele kapsamında 'Kartal Grubu' olarak bilinen suç örgütüne eş zamanlı operasyon düzenlendi. 'Vurgun' adı verilen operasyonda çok sayıda adrese giren polis, suç örgütü lideri F.K.'nin yanı sıra 15 kişiyi gözaltına aldı.
19.10.2021 Yaşam
Dünyada eşi benzeri yok! Sadece yatarak para kazanıyorlar
Dünyada eşi benzeri yok! Sadece yatarak para kazanıyorlar Balkan ülkesi Karadağ'ın Niksic şehrinde geleneksel olarak düzenlenen "tembellik yarışması" başladı. Dünyada eşi benzeri olmayan yarışmada yeni kurallar açıklandı. Kazananlar ise ödülün sahibi oluyor.
20.08.2021 Dünya
Ankara merkezli 8 ilde dev operasyon! Çok sayıda gözaltı...
Ankara merkezli 8 ilde dev operasyon! Çok sayıda gözaltı... Ankara merkezli 8 ilde, uyuşturucu satıcısı 131 kişiye yönelik 1200 polisin katılımı ile şafak vakti düzenlenen 'Vadi' operasyonunda 81 kişi gözaltına alındı.
6.04.2021 Gündem
SGK ödüyor! Her ay hesaplara 2 bin 840 lira yatırılıyor
SGK ödüyor! Her ay hesaplara 2 bin 840 lira yatırılıyor SGK tarafından ödeme yapılıyor. Her ay hesaplara yatırılıyor. Ödeme miktarı artırıldı. Yüz binlerce kişi yararlanıyor. Başvurular internetten yapılıyor. Paralar her ay banka hesaplarına yatırılıyor. Kadınların iş hayatında daha fazla yer alması için atılan adımlardan en önemlisi devlet tarafından sağlanan bakıcı desteği. Çocuğu olan kadınların çalışmaya devam etmesi sağlanıyor. Fakat birçok kişi bu haktan haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. İşte bakıcı desteği ile ilgili detaylar...
14.03.2021 Ekonomi
SGK ödüyor! Ayda 2 bin 840 lira, başvuran alıyor
SGK ödüyor! Ayda 2 bin 840 lira, başvuran alıyor Yüz binlerce kişinin çalışma hayatına katılması sağlanıyor. Ayda 2 bin 840 lira ödeniyor. Başvurular internet aracılığı ile yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ödüyor. O ücretlere de zam yapıldı. Geçen yıl 2 bin 600 liraydı. 2021'de bu rakam 2 bin 840 TL'ye yükseltildi. Bakıcı bulmakta ve masrafını karşılamakta zorlanan çalışan anneye sağlanan destek her geçen yıl artıyor. Çoğu kişi bilmiyor ama devlet, çalışan annelere her ay 2.840 lira bakıcı desteği veriyor. Peki bu katkı nasıl alınır?
2.02.2021 Çalışma Hayatı
Hesaplara en az 3 bin lira yatacak! Harekete geçildi, ücret artıyor...
Hesaplara en az 3 bin lira yatacak! Harekete geçildi, ücret artıyor... Devlet harekete geçti ve ücret yükseliyor. Çok sayıda vatandaşı kapsıyor. Şu an 2 bin 800 lira ödeniyor ancak 2021'de ücret artacak ve en az 3 bin lira hesaplara yatacak. Devlet çalışan annelere yardım eli uzattı, çoğu kişi haberdar değil. Çocuğa bakacak kimsesi olmayan ve çalışan annelere SGK aylık olarak en az 2 bin 800 lira ödeme yapıyor. Yeni yıl ile birlikte ücrete zam gelecek ve en az 3 bin lira ödenecek. Özel bakım gerektiren çocuk için ise bu destek daha da artıyor. Bu destekten çocuk 36 aylık olana kadar ve en fazla 32 ay süreyle faydalanılabiliyor ve bazı şartları daha bulunuyor.
21.12.2020 Ekonomi
Fransa'da koronavirüs skandalı! Aylarca satmışlar...
Fransa'da koronavirüs skandalı! Aylarca satmışlar... Fransa’nın başkenti Paris'teki Uluslararası Roissy-Charles-de-Gaulle Havalimanı'nda yolculara para karşılığı sahte Covid-19 negatif test sonucu belgesi satan şebeke çökertildi.
6.11.2020 Dünya
Her ay 2 bin 800 TL! Başvuran alıyor
Her ay 2 bin 800 TL! Başvuran alıyor Milyonlarca çalışana ayda 2 bin 800 lira ödeniyor. Devlet tarafından sağlanan destek ödemelerinden başvuru yapanlardan gerekli şartları taşıyanlar yararlanabiliyor. Kadınların iş hayatında daha fazla yer alabilmesi için devlet tarafından birçok hak tanınıyor. Son yıllarda hayata geçen düzenlemeler, çalışan kadınların iş hayatında “anne” olarak da var olabilmelerini kolaylaştırırken onları pek çok anlamda destekliyor. Çalışan anneye kreş ve bakıcı desteği olarak ayda 2 bin 800 lira veriliyor. Başvuru şartları olumlu olan anneler maddi destekten faydalanıyor. Peki, çalışan annelere kreş desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...
19.10.2020 Ekonomi
Ay çekirdeği ve cevize yeni gümrük vergisi belirlendi
Ay çekirdeği ve cevize yeni gümrük vergisi belirlendi Kuruyemiş sektörünün lokomotif ürünü olan çerezlik ay çekirdeğinde yüzde 27 olan gümrük vergisi yüzde 3 olarak değiştirildi. Resmi Gazete’de bazı ürünlerde uygulanacak yeni gümrük vergisine ilişkin açıklamalarda bulunan TÜKSİAD Başkanı Hüsamettin Karaman, yeni vergi uygulamasının sektördeki haksız rekabetin önüne geçtiğini belirtti.
11.08.2020 Ekonomi
Bakıcı desteği başvurusu nasıl yapılır? 300 euro bakıcı desteği nasıl alınır?
Bakıcı desteği başvurusu nasıl yapılır? 300 euro bakıcı desteği nasıl alınır? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışan annelere verilen eğitimli bakıcı desteğinin bu yıl aylık 300 euroya çıkarıldığını açıkladı. Peki, Çalışan annelere bakıcı desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte çalışan annelere bakıcı desteği başvuru şartları...
28.07.2020 Ekonomi
Zam geldi! Çalışan annelere 300 euro destek
Zam geldi! Çalışan annelere 300 euro destek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışan annelere verilen eğitimli bakıcı desteğinin bu yıl aylık 200 eurodan 300 euroya çıkarıldığını açıkladı.
26.07.2020 Ekonomi
Fransa'da indirimli oyun konsolu izdihamı!
Fransa'da indirimli oyun konsolu izdihamı! Paris'in Orgeval kentinde bir market zinciri, normal fiyatı 300 euro olan PlayStation 4 oyun konsolunu 95 euro'ya satışa sununca mağaza önünde izdiham oluştu. Olay yerine çağrılan polis ekibi, kalabalığa gazla müdahale etti.
18.06.2020 Dünya
Miras davasından borç çıktı
Miras davasından borç çıktı İki yıl önce hayatını kaybeden Akşit Togay’ın Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını alabilmek için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Bilirkişi raporu ise Akşit Togay’ın 1 milyon 50 bin lira vergi ve SGK borcu olduğunu ortaya koydu.
26.10.2019 Gündem
Antoine Griezmann transferinden Barcelona'ya şaka gibi ceza!
Antoine Griezmann transferinden Barcelona'ya şaka gibi ceza! İspanya Futbol Federasyonu, Antoine Griezmann'ın Atletico Madrid'den Barcelona'ya olaylı transferiyle ilgili kararını bugün resmen açıkladı. Fransız santrforla kulübünün izni olmadan görüşen Barça, komik bir para cezasına çarptırıldı.
27.09.2019 Futbol
Çalıştığı iş yerini soymak için çilingir çağırdı
Çalıştığı iş yerini soymak için çilingir çağırdı Beşiktaş'ta bir şirkette şoförlük yapan kişi, ofise çilingir çağırarak iş yeri sahibine ait kasayı soydu. Şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Hırsızlık anları ve şüphelinin çağırdığı çilingire para vermesi görüntülere yansıdı.
26.08.2019 Gündem
5 günlük tatili 74 bin TL
5 günlük tatili 74 bin TL 'Rockabye' şarkısıyla dikkat çeken İngiliz şarkıcı Anne Marie, konserinin ardından 5 gün boyunca Antalya'da tatil yapacak. Regnum Live in Concertin kapanış konserinde sahne alacak olan şarkıcı, 11 bin 500 euroluk (yaklaşık 74 bin TL) konaklama ücretini ise kendi cebinden ödedi.
24.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri