Kanal D yayın akışında bugün neler var? -  3 Şubat Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Şubat Cumartesi 3 Şubat Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı sabah 06:30'da Kanal D çocuk Kulübü" adlı eğlence dolu renkli çocuk programı ile güne başlıyor. Çocukların keyifli ve neşe dolu programını, çocuklarınızla birlikte sabahın ilk saatlerinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise "Gülizar" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı keyiflendirecek. Heyecan ve macera dolu bölümü izlerken sürükleyici bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
3.02.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Şubat Cumartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Şubat Cumartesi 3 Şubat Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 08:30'da "Kendine İyi Bak" adlı keyifli sabah programı ile hafta sonuna merhaba diyecek. Sağlık, yaşam, diyet, spor, beslenme gibi daha aklınıza gelebilecek pek çok konu uzman hekimlerin ve değerli konukların katılımı ile detaylandırılıyor ve seyirci kitlesine aktarılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Yeni Gelin" adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
3.02.2018 Gündem
Yeni 'Hababam Sınıfı' için geri sayım!
Yeni 'Hababam Sınıfı' için geri sayım! 3 Şubat Cumartesi günü prömiyeri gerçekleştirilecek olan müzikli komedi oyunu 'Hababam Sınıfı', Murat Karasu yönetiminde ilk ders zilini çalacak.
30.01.2018 Kültür Sanat