Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
Konteynır Brothers “Hurdalık" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D Dijital ’in iddialı mini komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık" 03 Nisan Pazar günü 9’uncu bölümü ile ekrana geliyor.
31.03.2022 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var?  - 03 Nisan Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı 03 Nisan Salı gününe ait olan ATV yayın akışı, sabah 06:45’de “Beni Bırakma” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçecek. Sevilen fenomen dizinin yeni bölümlerini izleme şansınız yoksa, bu tekrarlarını hafta içi her sabah ATV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Her karesinde farklı yaşanmışlıkları işaret eden dizi, yepyeni bölümü ile yine tüm sevenlerini ekranları karşısına toplayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.04.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı 03 Nisan Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geçecek. Heyecan dolu kesitler sunan dizi, sabahınızı daha hareketli ve renkli hale getirecek. 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Her karesinde farklı yaşananları gözler önüne seren dizi ile mükemmel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı 03 Nisan Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlara geçecek. Sabahın ilk saatlerinde yayına başlayan bültenden haber dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Tarihi kesitlerle zenginleştirilen dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.04.2018 Gündem
Mehtap gözyaşlarına boğuldu
Mehtap gözyaşlarına boğuldu Kısmetse Olur evine veda eden isim Ali oldu. Mehtap, Ali'nin ardından gözyaşlarına boğuldu
4.04.2016 Sinema-Dizi