22 Ayar Altın

22 Ayar Altın

Son dakika 22 ayar altın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 22 ayar altın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 22 ayar altın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

22 Ayar Altın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 22 ayar altın gelişmeleri de dahil olmak üzere 680 22 ayar altın haberi bulunmuştur. Tüm 22 ayar altın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten faiz kararı açıklaması: Kararlıyız
Bakan Şimşek'ten faiz kararı açıklaması: Kararlıyız Merkez Bankası piyasaların merakla beklediği faiz kararını bugün saat 14:00'te açıkladı. Para Politikası Kurulu ağustos ayı toplantısı sonrası faizi 750 baz puan artırarak yüzde 17,5 seviyesinden yüzde 25 seviyesine yükseltti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklamalarda bulundu.
24.08.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın ve dolar fiyatları! 24 Ağustos 2023 14, 18 ve 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu?
Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın ve dolar fiyatları! 24 Ağustos 2023 14, 18 ve 22 ayar altın fiyatları ne kadar oldu? Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı belli oldu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası faizi 7,5 puan artırdı. Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili son dakika açıklaması yaptıktan sonra altın fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları!
24.08.2023 Ekonomi
Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar 20 Temmuz 2023? Yarım altın, cumhuriyet altını kaç TL? Altın fiyatlarında son durum ve canlı altın fiyatları
Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar 20 Temmuz 2023? Yarım altın, cumhuriyet altını kaç TL? Altın fiyatlarında son durum ve canlı altın fiyatları Gram altın rekor kırdı. Altın tüm zamanların zirvesini test edince gram altın fiyatı en çok sorgulanan ve merak edilen konuların başlında yer aldı. Altın, ons başına 1.980 doların üzerine çıkarak ABD enflasyonundaki düşüş ve Fed'in parasal sıkılaştırma döngüsünün sonuna yaklaştığına dair umutlarla iki ayın en yüksek seviyelerine ulaştı. Buna paralel olarak dolar TL kurundaki yükseliş gram altına rekorlar getirdi. Peki gram altın bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altını kaç TL? İşte 19 Temmuz 2023 altın fiyatları…
20.07.2023 Ekonomi
Evli milyonlarca insanı ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken 'mehir' kararı
Evli milyonlarca insanı ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken 'mehir' kararı Yargıtay, 'damat adayının, düğün öncesi gelin adayına ödemeyi vadettiği mal ya da para' olarak bilinen 'mehir'le alakalı emsal teşkil edecek bir karar verdi. Yüksek mahkeme; resmi nikah akdi yapılmadığı takdirde mehir senedinin geçerli bir belge olmayacağına hükmetti.
4.01.2023 Çalışma Hayatı
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin geldi! 'Devam edecek' deyip uyardı
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin geldi! 'Devam edecek' deyip uyardı Fed’in faizi 50 baz puan artırarak yüzde 4,50'ye yükseltmesinin ardından düşüşe geçene gram altın güne yükselişle başladı. Uzmanlardan ise altın ve Bitcoin fiyatları ile ilgili kritik tahminler arda arda geldi. Gelişmenin piyasalar için ters köşe olduğunu ifade eden Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, altında baskılamanın devam edeceğini belirterek, gram altın ile ilgili önemli mesajlar verdi.
16.12.2022 Ekonomi
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde'
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde' İnternette izlediği videolar hayatını değiştirdi. O günden sonra hurda telefon ve çeşitli elektronik cihazlara farklı bir gözle baktı. Mesleği olan işteki asıl gelir kaynağını fark eden Hıdır Yıldız, eski cihazlardan resmen maden buldu. Yıldız, "Araştırmalarımıza göre, 14 ve 22 ayar değerinde bir altın olduğunu öğrendik" diyerek ilginç olayın detaylarını anlattı.
28.11.2022 Ekonomi
Fiyatını duyan dokunmaya korkuyor! 'Değeri 3 milyon ama 300 milyon verilse az'
Fiyatını duyan dokunmaya korkuyor! 'Değeri 3 milyon ama 300 milyon verilse az' Hatay’da, Büyük Selçuklu Devleti’nin ikinci hükümdarı Sultan Alparslan’nın miğferinin aynısı altından yapıldı. Görenler önce şaşırıyor, fiyatını duyan dokunmaya çekiniyor.
17.11.2022 Gündem
Altın fiyatları, döviz, kripto para! Kar etmenin formülünü gram altın uzmanı İslam Memiş açıkladı: Kritik tarih 13 Eylül
Altın fiyatları, döviz, kripto para! Kar etmenin formülünü gram altın uzmanı İslam Memiş açıkladı: Kritik tarih 13 Eylül Altın piyasalarında hareketlilik sürüyor. Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını, 14 ayar ve 22 ayar altın bileziklerde son durum ne? Dolar 18.23 bandında, euro ise 18.12 seviyesinde seyrediyor. Dövizde yükseliş devam ederken altın piyasası ise düşüş eğiliminde. Vatandaşlar “Gram altın yükselecek mi?” diye araştırma yapıyor. Güvenli liman olarak emtiaya yatırım yapan küçük yatırımcı “Altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi?” merak ediyor. Piyasaları yorumlayan İslam Memiş kar etmenin formülünü açıkladı...
3.09.2022 Ekonomi
Evli çiftleri ilgilendiren son dakika takı kararı! Kişisel malı kabul edildi
Evli çiftleri ilgilendiren son dakika takı kararı! Kişisel malı kabul edildi Evlenmeye hazırlanan ve evli olan milyonlarca çiftçi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Takılarla ilgili kritik bir karar geldi. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, oy çokluğu ile aldığı kararla, düğünde takılan altınların kime ait olacağına dair tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Yüksek mahkeme; yaygın örf ve adet ile ülke gerçeklerine göre; kural olarak düğün sırasında takılan ziynet eşyası ve paralar kim tarafından ve hangi eşe takılırsa takılsın aksine bir anlaşma ya da örf ve adet kuralı olmadığı takdirde kadına bağışlanmış sayıldığına ve artık kadının kişisel malı kabul edildiğine dikkat çekti.
29.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Gram altında 'tuzak' uyarısı: Oraya sarkacak, kesinlikle...
Altın fiyatlarında son durum! Gram altında 'tuzak' uyarısı: Oraya sarkacak, kesinlikle... Altın fiyatarında hareketlilik. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? İslam Memiş piyasalardaki son gelşmeleri değerlendirdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatlarında bir sarkma olacağını belirterek, o seviyeye kadar 'kesinlikle almayın' uyarısı yaptı. Memiş'in 'sanırım bir tuzak var' sözleri de dikkat çekti. Memiş, dolar, gümüş, kripto paralar için de öngörülerini sıraladı.
20.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın için tren kalkıyor... İslam Memiş uyardı: 1 Eylül son tarih
Altın fiyatlarında son durum! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın için tren kalkıyor... İslam Memiş uyardı: 1 Eylül son tarih Altın fiyatları patlamaya hazır bir bomba gibi. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar için kritik uyarılarda bulundu. İşte altın fiyatlarında son durum ve gelişmeler...
17.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor tahmini ve tarih! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altında son durum
Altın fiyatları düşecek mi? İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor tahmini ve tarih! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altında son durum Altın fiyatları 15 Ağustos pazartesi gününe düşüle başladı. Gram altın fiyatları güne hareketli başlarken çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları merak ediliyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Altın fiyatları tahminleriyle dikkat çeken finans analisti İslam Memiş, tarih vererek altın yatırımı konusunda uyarılarda bulundu. İşte altın piyasalarında son durum ve fiyatlar...
15.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! İslam Memiş 'kesinlikle uzak durun' diyerek zamanı açıkladı: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın:
Altın fiyatlarında son durum! İslam Memiş 'kesinlikle uzak durun' diyerek zamanı açıkladı: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın: Altın fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın tahminleriyle dikkat çeken finans analisti İslam Memiş, tarih vererek hem dolar hem de gram altın yatırımı konusunda uyarı yaptı. Memiş, değerlendirmelerini yaparken bir yatırım aracına da dikkat çekerek, 'Kesinlikle uzak durun' dedi.
13.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Piyasaların beklediği haber geldi: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı...
Altın fiyatlarında son dakika! Piyasaların beklediği haber geldi: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı... Altın fiyatlarında yükseliş üç gündür devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Yatırımcıların merakla beklediği kritik gelişme saat 15.30’da açıklandı. Peki altın fiyatları nasıl etkilendi? Finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirdi.
10.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Altın fiyatları hızla değişiyor: 9 Ağustos günü gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor...
Altın fiyatlarında son durum! Altın fiyatları hızla değişiyor: 9 Ağustos günü gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor... Altın fiyatları güne dalgalı başladı. Altının gramı düşüşün ardından 1030 lira seviyesinden satılıyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatlarında değişimler yaşanıyor. 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında son durum ne oldu? Finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelşmeleri değerlendirdi. Değerlendirmelerinin kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını altını çizen İslam Memiş, yorumlarının kişisel yorumlar olduğunu vurguladı.
9.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ağustos'ta tamamen değişecek, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...
Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 15 Ağustos'ta tamamen değişecek, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları... Altın fiyatlarında son durum. Yaz aylarında düğünlerin çok olması sebebiyle en çok alım ve satımı yapılan yatırım araçları arasında yer alıyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış satış fiyatları merak ediliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? 8 Ağustos pazartesi günü itibarıyla gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için '15 Ağustos' uyarısı yaptı. Memiş, o tarihten öncesi ve sonrası için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatları için yıl sonu tahmini! İslam Memiş uyardı: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 22 ayar bilezik fiyatları için yeni rakam...
Altın fiyatları için yıl sonu tahmini! İslam Memiş uyardı: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 22 ayar bilezik fiyatları için yeni rakam... Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, 22 ayar bilezik fiyatları yükselişe geçti. Altın, dolar ve tahvil getirilerinin gerilemesi, yatırımcıların ABD-Çin gerginliği ve Fed yetkililerinin şahin açıklamalara dönüşüyle yükselişe geçti. Altının onsu 1.770 dolar civarındaki seyrini sürdürürken Altın Uzmanı İslam Memiş'ten yıl sonu tahmini geldi. 3 Temmuz Çarşamba günü itibarıyla döviz serbest piyasada dolar 17,95 liradan, euro 18,26 liradan, sterlin ise 21,88 liradan işlem görüyor. 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış ve satış fiyatları belli oldu. Altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatları düşecek mi? altına yatırım yapılır mı? sorusu cevabını buldu. Altın fiyatlarının geleceğiyle ilgili peş peşe açıklamalar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
3.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında peş peşe tahminler! Altın için yeni rekor açıklaması! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında peş peşe tahminler! Altın için yeni rekor açıklaması! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe tahminlerde bulunuldu. Altın fiyatları için yeni rekor için tarih verildi. Öte yandan bugüne 1852 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda hafif gerileyerek 1849 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1847 dolar, en yüksek ise 1858 dolar seviyeleri görüldü. Yurt içinde ise gram altın fiyatı dolar kurundaki hareketlere paralel bir seyir izliyor. Salı günü 899 liradan yönünü yukarı çeviren gram altın çarşamba günü 915 liraya kadar yükseldikten sonra 911 liradan kapandı. Bugüne 911 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda hafif primli bir seyir izleyerek 913 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 909 lira, en yüksek ise 913 lira seviyeleri görüldü. Peki altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatlarında düşüş durdu mu? Altın fiyatları ne zaman alım fırsatı verir? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
12.05.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! 'Final' yapıyor, 1 Mayıs'ta başlıyor, çeyrek altın, gram altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! 'Final' yapıyor, 1 Mayıs'ta başlıyor, çeyrek altın, gram altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Yatırımcıların beklediği tarih açıklandı. Altında yatırım için 'son fırsat' bitiyor. Çeyrek altın, yarım atın, tam, gram altın... Hepsi yükselecek. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hem altın almak isteyenler hem de altınını bozarak farklı yatırım araçlarına yönelmek isteyen yatırımcılar için kritik tarih belli oldu. Uzmanlardan flaş altın yorumları art arda geliyor. 1 Mayıs'ta süreç başlayacak. Dün güne düşüşle başlayan gram altın 904,22 liradan işlem gördü. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.471,31 liradan satıldı. Canlı altın fiyatları araştırılıyor. İşte 29 Nisan güncel altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın fiyatları son durum...
29.04.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Tarihi karar sonrası flaş tahmin, gram altın yeniden zirvede...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Tarihi karar sonrası flaş tahmin, gram altın yeniden zirvede... Altın fiyatları tavan yaptı! Son dakika uyarıları art arda geldi. Dün son 1,5 yılın en yüksel seviyesini gören ons altın, yurt içinde gram altının da sert yükselmesine neden oldu. Altın fiyatlarının tırmanışa geçmesinde Rusya’nın Ukrayna’yı işgali jeopolitik riskler etkili olurken, ABD’nin ve Avrupa’nın Rusya’ya karşı art arda yaptırımları da bu yükselişi tetikledi. Bu gelişmeler sonrası yatırımcılar ‘Gram altın ne kadar oldu?’ sorusuna cevap ararken, ons altın, tam altın, yarım altın, çeyrek altın ve 22 ayar bilezik fiyatları da merak konusu oldu. Günlük bazda yüzde 4’ten fazla değer kazanan ons altın, tarihi zirve sonrası 2 bin 50 dolardan işlem görmeye başladı. 968 liraya kadar yükselerek yatırımcılarına yüzde 5 prim kazandıran gram altın ise 958 liradan işlem görüyor. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
9.03.2022 Ekonomi
23 aralık 2021 altın fiyatları ne kadar? Canlı altın kuru fiyatları: Bugün gram altın fiyatları ne kadar oldu, 1 gram kaç TL?
23 aralık 2021 altın fiyatları ne kadar? Canlı altın kuru fiyatları: Bugün gram altın fiyatları ne kadar oldu, 1 gram kaç TL? 1 gram altın kaç TL, 23 Aralık 2021 altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatlarındaki son durum altın yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası verdiği ekonomi mesajları döviz vurunda sert düşüşe neden olunca, altın fiyatları da bu düşüşten etkilendi. İşte altın fiyatları 23 Aralık 2021…
23.12.2021 Ekonomi
Anlık gram altın kaç TL? 21 Aralık 2021 son dakika canlı takip ekranında gram altın ne kadar oldu? Bugün gram altın fiyatları ne?
Anlık gram altın kaç TL? 21 Aralık 2021 son dakika canlı takip ekranında gram altın ne kadar oldu? Bugün gram altın fiyatları ne? Pazartesi 1.060 TL'ye kadar ulaşan gram altın, dolar kurundaki gerilemeyle bugün 800 TL'nin altına kadar düştü. Peki, Anlık gram altın kaç TL, 21 Aralık 2021 gram altın ne kadar oldu?  
21.12.2021 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili kritik gelişme! Altın ters köşe yapıyor, oklar aşağıyı gösteriyor, canlı altın yorumlarında yatırımcıyı şoke eden detaylar...
Altın fiyatları ile ilgili kritik gelişme! Altın ters köşe yapıyor, oklar aşağıyı gösteriyor, canlı altın yorumlarında yatırımcıyı şoke eden detaylar... Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Uzun süredir yükseliş trendinde olan altın yarımcısının yüzünü güldürdü. Altının yükselişini sürdürmesi bekleniyordu. Gram altın fiyatlarının 1.000 TL'yi bulması ön görülüyordu. Ancak altın fiyatları ile ilgili gelen son dakika açıklaması adeta şok etkisi yarattı. Altının düşüşe geçeceği duyuruldu. Avustralya bankası ANZ, ons altın için 1600 dolar seviyesini beklediğini açıkladı. Piyasalar ise Fed'in faiz artırım hamlesine odaklanmış durumda. Altın fiyatları ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Yatırımcılar ise altın kuru ne kadar oldu, gram altın bugün kaç TL, altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi’ sorularına yanıt arıyor. Gram altın seyrinde etkili olan ons altın için Fed’den gelen açıklamalar kritik önem önem taşıyor. Bununla beraber Kapalıçarşı’da çeyrek altın 1270 TL’nin üzerinde, Cumhuriyet altını ise 5.173,00 TL düzeyinde işlem görüyor. İşte altın fiyatlarındaki son dakika değişiklikleri ve altın yatırımına yön verecek canlı altın tahminleri...
8.12.2021 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi, psikolojik sınır aşılıyor, kritik karara günler kala flaş altın yorumu
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi, psikolojik sınır aşılıyor, kritik karara günler kala flaş altın yorumu Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gram altın 1.000 TL'yi görecek mi? Altına yatırım yapanlar altın fiyatlarındaki yükselişi yakından takip ediyor. Altın almak isteyenler ise fiyatların düşeceği tarihi bekliyor. Altın rekor üstüne rekor kırarken fiyat değişikliği oluşturması beklenen tarih yaklaştı. Kasım ayında en çok altın yatırımcısı kazandı. Kasımda en yüksek reel getiri Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 9,10, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 15,93 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti. Gram altın fiyatı ise aralık ayına da hızlı girdi. Kasım ayına 550 TL düzeyinde başlayan ve ayı yüzde 40’ın üzerinde getiri ile tamamlayan gram altın fiyatları aralık ayında yeni rekorunu kırdı. Gram altın fiyatı üzerinde dolar kuru ve ons altın fiyatındaki hareketler etkili olurken, yatırımcılar ‘Altın kuru ne kadar oldu, gram altın bugün kaç TL, altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi’ sorularına yanıt aramaya başladı. Ons fiyatı için FED’den gelen açıklamalar büyük önem taşırken, Kapalıçarşı’da çeyrek altın 1250 TL’nin üzerinde, Cumhuriyet altını ise 5100 TL düzeyinde işlem görüyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren altın ile ilgili kritik yorumlar ise art arda gelmeye devam ediyor. İşte altın yatırımına yön verecek canlı altın yorumları ile birlikte altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri...
7.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

22 Ayar Altın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 22 ayar altın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.