Aşk ve Mavi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mavi Geri Dönmemek Üzere Gidiyor Mu?
Aşk ve Mavi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mavi Geri Dönmemek Üzere Gidiyor Mu? Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Dizinin yeni bölümü izleyenleri merakla ekranlara kitleyecek ilginç olaylarla geliyor. Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde Ali ve Mavi aşkının nereye gideceği tam bir merak konusu. Mavi Ali’yi sonsuza dek terk mi edecek?
29.09.2021 Gündem
Tatlı İntikam 22. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor!
Tatlı İntikam 22. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Tatlı İntikam 21. son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Kanal D ekranlarından sevenleri ile buluşan Tatlı İntikam' da son bölümde heyecan doruktaydı. Sosyal medyada oldukça yankı uyandıran dizi reyting listelerini alt üst etti. Tatlı İntikam 21. son bölüme dair detaylar bu haberimizde..
29.09.2021 Gündem
Kara Ekmek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Kara Ekmek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Asiye ve Çetin arasındaki engeller kalkmaya başladı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kara Ekmek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
12.06.2015 Magazin