Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mavi Geri Dönmemek Üzere Gidiyor Mu?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Dizinin yeni bölümü izleyenleri merakla ekranlara kitleyecek ilginç olaylarla geliyor. Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde Ali ve Mavi aşkının nereye gideceği tam bir merak konusu. Mavi Ali’yi sonsuza dek terk mi edecek?

Aşk ve Mavi 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mavi Geri Dönmemek Üzere Gidiyor Mu?

Atv ekranlarında yayınlanan ve yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi ve merakla izlenen dizi Aşk ve Mavi’nin 21. bölüm fragmanı ekranlara geldi. İmkansız ve büyük bir aşk hikayesinin konu edildiği dizide başrolü Emrah ve Burcu Kıratlı paylaşıyor.

AŞK VE MAVİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin yeni bölümünde Mavi, ağabeyinin intikamını almak isterken ağabeyinin katili olan kocası Ali’ye aşık olunca ona ihanet ettiğini düşünmeye başlayıp Ali’ye boşanmak istediğini söylüyor. Ali de yemek masasında bu durumu tüm aileye anlatıyor. Ali, Mavi’nin ağabeyinin katili ile evli kalmak istemediğini ve bu yüzden boşanmak istediğini söyleyince Cemal korkuya kapılıyor. Çünkü eğer Ali gerçekleri anlatırsa Cemal asıl suçlu olarak hapse girecek. Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde Cemal’in Ali’ye, Mavi’ye gerçekleri anlatmaması için baskı yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Buna karşılık Ali’nin Mavi’ye ağabeyinin ölümü ile alakalı gerçekleri anlatıp anlatmayacağı da ayrı bir merak konusu. Acaba Ali ve Mavi çiftinin mutlu olması için bu gerçeğin ortaya çıkması mı gerekiyor.

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı İsmet’in Gülizar ile evlenmemek için kaçtığına dair önemli ipuçları da barındırıyor. Acaba İsmet, Gülizar ve Pembe üçgeninde neler yaşanacak? Çünkü İsmet Gülizar ile evlenmemek için Pembe ile kaçıyor. Ortalık bu ikili için çok fazla karışacak gibi görünüyor.

Öte yandan Mavi, dizinin yeni bölüm fragmanında Ali’yi sonsuza kadar terk etmek üzere kapıdan çıkmaya hazırlanıyor. Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümü tüm izleyenleri heyecan içinde ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümü olan 21. bölümü ile 31 Mart 2017 Cuma günü 20.00’de Atv ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Aşk ve Mavi Dizisinin Bir Önceki Bölümünde Neler Olmuştu?

Aşk ve Mavi dizisinin 20. bölümünde Mavi, Ali’ye iyiden iyiye aşık olmaya başladığını anlamıştı. Safiye ise Fatma ile Cemal’in arasında ilişki yaşandığından şüphe duyduğu için suçluluk hissediyordu.

Konağa artık tamamen yerleşmiş olan İlyas ise Hasibe ile Birgül’ü fena şekilde ezmeye çalışmıştı. Hasibe de Hatice ve Ömer’in arasını yapmak üzere bir plan hazırlamıştı ancak Hasibe’nin bu oyunu yine onun başına patlamıştı.

Haberin Devamı

İsmet ve Gülizar nişanlandıktan sonra ise Pembe artık İsmet’i kıskandırabilmek için Gülizar’ın ağabeyiyle yakınlaşmaya başlamıştı. Hatta Hasibe de bunun üstüne Pembe’ye destek olmaya kalkmıştı. İsmet’in Gülizar ile evlenmemek için neler yapılacağı merak ediliyordu. Bu sorunun cevabı yeni bölümde anlam buluyor.