FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe 21 Aralık Perşembe günü FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile güne merhaba diyor. Haber dünyasının en güncel ve en tarafsız gelişmelerini detaylı şekilde ele alan haber bültenini seyrederek gündeme dair tüm merak ettiğiniz konuları öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizi yayına başlayacak. Sürükleyici kesitleriyle öne çıkan yeni bölümü izleyerek keyif dolu bir perşembe akşamı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe 21 Aralık Perşembe günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapıyor. Gündeme dair sıcak gelişmeleri ayrıntılı şekilde ekranlarınıza getiren bülteni izlemeyi sakın unutmayın! Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok geniş içeriği ile dolu dolu bir haber saati geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yeni bölümü ile baş başa kalabileceksiniz. Nefes kesen anlarıyla tüm heyecanı doruklara çıkaran diziyi tüm ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalın…
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe 21 Aralık Perşembe günü Star TV, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteniyle yayın akışını başlatıyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu, spor, trafik gibi anlık ve güncel tüm gelişmeleri tek tek ekranlarınıza taşıyan bülteni takipte kalarak merak ettiğiniz konuları öğrenebilirsiniz. Güne erken başlıyorsanız Celal Pir’in sunduğu bu sabah haberlerini sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah İnci” adlı sevilen dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlarınızda… Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem