2023 ASGARİ ÜCRET CANLI YAYIN! Asgari ücret açıklaması canlı yayını nereden izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklaması canlı izleme linki!
2023 ASGARİ ÜCRET CANLI YAYIN! Asgari ücret açıklaması canlı yayını nereden izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklaması canlı izleme linki! Asgari ücret 2023 zammı açıklanıyor. Asgari ücret zammıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayında açıklanması bekleniyor. Kritik açıklamanın yapılacağı saat 12.00 olarak belirlendi. Peki, Asgari ücret açıklaması canlı yayını nereden izlenir? Asgari ücret hangi kanalda açıklanacak? Asgari ücret canlı yayını nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklaması canlı izleme linki!
22.12.2022 Ekonomi
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI CANLI İZLE 27 ARALIK | Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda? Cumhurbaşkanı asgari ücret açıklaması son dakika 2023 canlı izle
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI CANLI İZLE 27 ARALIK | Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda? Cumhurbaşkanı asgari ücret açıklaması son dakika 2023 canlı izle Asgari ücret canlı yayın… Asgari ücret için nefesler tutuldu. Asgari ücret canlı yayın hangi kanalda? Sorularına da yanıt aranıyor. Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı ve Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren 2024 asgari ücret zammında sona gelindi. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek. Peki, 2024 asgari ücret saat kaçta açıklanacak, yeni asgari ücret açıklandı mı? Beştepe canlı yayın var mı? Asgari ücret canlı yayın ile ilgili güncel bilgiler…
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Zeminler sağlamsa zemin artı 4'ten fazla yani 5 katlıdan fazla olmayacak
Bakan Özhaseki: Zeminler sağlamsa zemin artı 4'ten fazla yani 5 katlıdan fazla olmayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Oy birliğiyle kabul edilen yöntem yerinde dönüşüm. Bizim yeni usuller belirleyerek, yeni standartlarda yerinde dönüşümü sağlamamız icap ediyor, işte onun usullerini belirledik. Zeminler sağlamsa zemin artı 4'ten fazla yani 5 katlıdan fazla olmayacak. Şehirlerin merkezleri bir an önce hareketlenecek, ayağa kalkacak… 5 katlı bir bina düşünün, 10 daire var içerisinde, yıkılmış. Yüzde 67'yi yani 3'te 2’sini sağladığımızda işe başlayacağız, itirazları hiç dinlemeyeceğiz. Yapı yasağı getireceğimiz yerler; özellikle fay hatları ve dere yatakları üzerindeki yerler, buralara asla konut yapılmayacak” dedi.
20.06.2023 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
Okullar açılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Okullar açılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan okullar ile ilgili olarak, "Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz" ifadelerini kullandı. Corona virüs önlemlerine değinen Erdoğan, "Toplu taşımada hiçbir şekilde ayakta yolcu alınmaya müsaade edilmeyecektir." şeklinde konuştu. Türkiye'nin dünyanın birçok ülkesine göre salgında çok iyi durumda olduğunu belirten Erdoğan, "Dün itibarıyla 10 milyon turist rakamını geride bırakmayı başardığımız ortada. Yıl sonuna kadar bu rakamı yüksek seviyelere çıkartacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki gelişmelere dair, " Doğu Akdeniz'de Türkiye'yi kıyılarına hapsetmeye çalışanların oyunlarını bozduk. Ülkemize karşı yapılan her siyasi, diplomatik, askeri yanlış veya saygısızlık bizi yolumuzdan döndürmek bir yana, azmimizi perçinliyor." açıklamasında bulundu.
7.09.2020 Siyaset
Ya idam ederdik ya da çekilirdik!
Ya idam ederdik ya da çekilirdik! Başbakan Erdoğan, Kral FM canlı yayınında soruları yanıtladı...
9.06.2011 Siyaset