Lise tercih ve yerleştirme takvimi belli oldu! Özel liselere kayıtlar ne zaman başlıyor? Yetenek sınavıyla öğrenci alan liselerde kayıtlar ne zaman?
Lise tercih ve yerleştirme takvimi belli oldu! Özel liselere kayıtlar ne zaman başlıyor? Yetenek sınavıyla öğrenci alan liselerde kayıtlar ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Ortaöğretim Kurumlarına Tercih ve Yerleştirme Takvimi’ni yayınladı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında, sınav sonuçlarının açıklanmasıyle birlikte 2022 Tercih kılavuzu da yayımlandı. Yayımlanan kılavuzda lise tercihleri, nakil işlemleri tarihleri, özel okul ve yetenekle öğrenci alan liselerin kayıt takvimi de yer aldı. Peki, Özel liselere kayıtlar ne zaman başlıyor? Yetenek sınavıyla öğrenci alan liselerde kayıtlar ne zaman? İşte detaylar…
30.06.2022 Eğitim
MEB LGS tercih ve yerleştirme takvimi açıklandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor?
MEB LGS tercih ve yerleştirme takvimi açıklandı! LGS tercihleri ne zaman başlıyor? Lise Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı LGS tercih kılavuzunu da yayınladı. Tercih kılavuzunda MEB Ortaöğretim Kurumlarına Tercih ve Yerleştirme Takvimi de açıklandı. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.07.2020 Eğitim