15 Ağustos

15 Ağustos

Son dakika 15 Ağustos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 Ağustos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 Ağustos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Ağustos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 ağustos gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.207 15 ağustos haberi bulunmuştur. Tüm 15 ağustos haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 1970-2023 yılları ölçümlerine göre, 53 yılın sıcaklık rekoru 15 Ağustos 2023 günü 49,5 derece ile Eskişehir Sarıcakaya'da yaşanırken, en soğuk gün ise 9 Ocak 1990 günü Çaldıran'da eksi 46,4 derece olarak kayda geçti.
7.03.2024 Gündem
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza
Silahlı komşu kavgası için iddianame hazırlandı! İşte şarkıcı Metin Işık, eşi ve oğlu için istenen ceza Kayseri'de komşu 2 grup arasında çıkan, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada; savcı, şarkıcı Metin Işık (57) ile eşi Gülbahar Işık'ın beraatini, oğulları Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istedi.
6.03.2024 Gündem
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde 6.50 TL’ye satılan ekmek, bu gün itibarıyla 5 TL’ye satılmaya başladı.
30.01.2024 Ekonomi
IBAN şantajı! Evli iş insanı her yerden engelledi ancak kurtulamadı
IBAN şantajı! Evli iş insanı her yerden engelledi ancak kurtulamadı Evli işinsanı, yabancı uyruklu sevgilisinden ayrılmaya karar verdi ve bütün iletişim kanallarından engelledi. Ancak genç kadın, işinsanına IBAN adresinden defalarca 1 TL göndererek, açıklama kısmından tehditler yağdırdı.
5.09.2023 Yaşam
Afganistan Bayrağı Anlamı Nedir? Afganistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Afganistan Bayrağı Anlamı Nedir? Afganistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Ülkelerin en dikkat çeken özellikleri içinde bayraklar gelir. Her ülkenin kendine özgü bağımsızlığını simgeleyen bir bayrağı vardır. Aynı zamanda ülkelere ait bayraklarda pek çok farklı renk kullanılır. Bazı ülkelerde genellikle klasik renkler kullanırken bazı ülkelerde ise daha farklı renkler kullanılır. 
1.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Çanakkale'de devam eden orman yangınına ilişkin olarak, "Hızı 70 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar işimizi zorlaştırsa da yayılması durduruldu. İnşallah kısa sürede kontrol altına alacağız" diye konuştu.
23.08.2023 Gündem
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı Ticaret Bakanlığı tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi kapsamında yapılan denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 358 milyon 776 bin 876 lira ceza kesildi.
18.08.2023 Gündem
YKS tercih sonuçları neden açıklanmadı 2023, YKS tercih sonuçları neden açıklanmıyor? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
YKS tercih sonuçları neden açıklanmadı 2023, YKS tercih sonuçları neden açıklanmıyor? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sürecini atlatan öğrenciler şimdi hayalindeki üniversiteye kavuşmak için gün sayıyor. Sınavın ardından aldıkları puanlar ve başarı sıralamalarına göre üniversite tercihlerini yapan adaylar, heyecanla ÖSYM'den gelecek tercih sonuçları açıklandı, duyurusunu bekliyor. Peki, 2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları neden açıklanmadı?
19.08.2023 Eğitim
Borsa İstanbul'a talep yağıyor! 8000 seviyeleri gelecek mi? Çarpıcı tahmin
Borsa İstanbul'a talep yağıyor! 8000 seviyeleri gelecek mi? Çarpıcı tahmin Borsa İstanbul ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Borsada 15 Ağustos haftasında yatırımcı rekoru kırıldı. Son 2 haftada borsaya 540 bin kişi katılırken, toplam katılımcı sayısı 5 milyon 636 bin kişiye ulaştı. Peki borsada yeni rekorlar gelecek mi? Yüksek katılımın sebebi ne? İşte Borsa İstanbul ile ilgili merak edilen detaylar...
18.08.2023 Ekonomi
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı!
Biri pişirdi biri yedi! MasterChef All Star'da Sergen Özen iki kez yıkıldı! MasterChef All Star'da eleme adayı belli oldu. 15 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Uzun zamandır yarışmadaki tavırlarıyla tepki çeken MasterChef Sergen Özen bu akşam iki kez kaybetti. Düelloda kaybeden Sergen Özen, Barbaros'un dokunulmazlığı kazanmasıyla bir de potaya gitti.
16.08.2023 Televizyon
2022 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklandı? Geçen sene YKS tercih sonuçları hangi tarihte açıklandı, 2022 YKS yerleştirme sonuçları saat kaçta açıklandı?
2022 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklandı? Geçen sene YKS tercih sonuçları hangi tarihte açıklandı, 2022 YKS yerleştirme sonuçları saat kaçta açıklandı? 2022 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklandı, YKS yerleştirme sonuçları saat kaçta açıklanmıştı? 17-18 Haziran'da düzenlenen 2023-YKS'ye 3 milyon 527 bin 443 aday başvurdu. Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 2 milyon 995 bin 638 aday, Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) 1 milyon 980 bin 534 aday, Yabancı Dil Testi'ne (YDT) 173 bin 3 aday girdi. Tercih sonuçları sorgulanırken, geçen yılın sonuç açıklama tarihi araştırılıyor. Peki, YKS 2022 yerleştirme sonuçları ne zaman açıklandı?
16.08.2023 Eğitim
Tercihler ne zaman açıklanacak 2023, YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? YKS tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2023?
Tercihler ne zaman açıklanacak 2023, YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? YKS tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2023? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) tercih sonuç tarihi adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gözler YKS tercih sonuçları için ÖSYM duyurular sayfasına çevrildi. ÖSYM takvimi doğrultusunda tercihler sona eriyor. Değerlendirmelerin tamamlanmasıyla YKS tercih sonuçları açıklanacak. Peki, YKS tercih sonuçları açıklandı mı, üniversite tercih sonuçları saat kaçta açıklanır, ne zaman açıklanacak?
16.08.2023 Eğitim
Instagram çöktü mü? 15 Ağustos instagram neden girilmiyor?
Instagram çöktü mü? 15 Ağustos instagram neden girilmiyor? instagram neden yavaş sorusu gündemdeki yerini aldı. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram, 15 Ağustos Salı akşamı erişim sorunu yaşadı. Kullanıcılar, "instagram neden çöktü?" sorgusuna başladı.
15.08.2023 Gündem
Sergen ve Alican birbirine girdi! 15 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlığı kim kazandı?
Sergen ve Alican birbirine girdi! 15 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. 15 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele sürüyor. Bu akşam Sergen ve Alican Sabunsoy arasında yaşananlar ise gerilimin yükselerek devam edeceğini gösteriyor.
15.08.2023 Televizyon
Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle! | Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor?
Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle! | Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray Olimpija Ljubljana'yı ağırlıyor. Kritik maçın hakemi Marco Guida olacak. Yeni transferler Angelino, Bakambu, Zaha'nın da kadroda olacağı maçın muhtemel 11'leri de belli oldu. Sarı kırmızılılar Olimpija Ljubljana engelini aştığı takdirde Molde Klaswik maçının galibiyle play off mücadelesi verecek. Peki Galatasaray Olimpija Ljubljana maçını hangi kanal veriyor?
15.08.2023 Gündem
15 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
15 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır? Süper Loto çekiliş sonuçları bu akşam belli oluyor. 15 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklandı mı sorusu da gündem oldu. Milli Piyango Tv'den canlı yayınlanacak ve birkaç dakika içerisinde sonuçlanacak çekiliş sonrası ikramiyeler dağıtılacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
15.08.2023 Ekonomi
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları
Benzine zam 15 Ağustos 2023 var mı? Motorine bugün zam geldi mi, benzine motorine ne kadar zam gelecek? Akaryakıt fiyatları Benzine motorine zam geldi mi, akaryakıta zam var mı? Benzin ve motorin fiyatları dolar/TL ve brent petrol ile bağlantılı olarak hakaret ediyor. Dolar endeksi ve Çin ekonomisine yönelik endişeler pompa fiyatlarını etkiliyor. Araç sahipleri benzine zam var mı, motorine zam geldi mi? sorularına günlük olarak yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER AĞUTOS 2023 ||| 15 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı, evde bakım parası ne kadar oldu? 15 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER AĞUTOS 2023 ||| 15 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı, evde bakım parası ne kadar oldu? 15 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama Evde bakım maaşı yatan iller listesi 15 Ağustos 2023 sorgulaması devam ediyor. 15 Ağustos 2023 evde bakım maaşı yatan iller güncel listesi kontrol ediliyor. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ağustos ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu? Evde bakım parası ne zaman yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 15 Ağustos 2023 listesi sorgulama ekranı…
15.08.2023 Ekonomi
Meryem Ana yortusu nedir? Meryem Ana'nın göğe yükseliş günü: 15 Ağustos Meryem Ana günü tarihi…
Meryem Ana yortusu nedir? Meryem Ana'nın göğe yükseliş günü: 15 Ağustos Meryem Ana günü tarihi… Ortodoks Hristiyanların yüz yıllardır kutladığı ‘Meryem’in göğe alınışı’ bayramı yarın kutlanacak. Peki, Meryem Ana yortusu nedir? 15 Ağustos Meryem Ana günü tarihi…
14.08.2023 Gündem
Elinde TL olanlar beklemesin! Gram altının fiyatı için rekor tahmin geldi! Uzman isim sürprizi açıkladı
Elinde TL olanlar beklemesin! Gram altının fiyatı için rekor tahmin geldi! Uzman isim sürprizi açıkladı Altın fiyatlarında yeni haftaya girildi. Altın düşecek mi, yükselişi devam mı edecek soruları da peş peşe geldi. Uzman isimler uyarılarda bulundu. Ekonomist Ramazan Kartoğlu, elinde Türk lirası olanlara en büyük tavsiyesini verdi. İslam Memiş ise gram altının fiyatı için rekor tahminde bulundu. Altın, dolar borç yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Peki, 15 Ağustos 2023 bugün tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar?
14.08.2023 Ekonomi
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off Girişim Zirvesi için başvurularının süresi 15 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.
14.08.2023 Bilim ve Teknoloji
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER GÜNCEL 2023 AĞUSTOS LİSTESİ ||| Evde bakım maaşı ne kadar, 14 Ağustos evde bakım parası yattı mı? 15 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller listesi 2023
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER GÜNCEL 2023 AĞUSTOS LİSTESİ ||| Evde bakım maaşı ne kadar, 14 Ağustos evde bakım parası yattı mı? 15 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller listesi 2023 Evde bakım maaşı yatan iller listesi 14 Ağustos 2023 sorgulaması devam ediyor. 14 Ağustos 2023 evde bakım maaşı yatan iller güncel listesi kontrol ediliyor. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ağustos ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 14 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu? Evde bakım parası ne zaman yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ağustos 2023 listesi sorgulama ekranı…
14.08.2023 Ekonomi
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma yolunda engelleri bir bir geride bırakan Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana'yı konuk edeceği maç 15 Ağustos Salı saat 21.00'de sadece D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
11.08.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

15 Ağustos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 ağustos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.