12 Aralık

12 Aralık

Son dakika 12 aralık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 12 aralık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 12 aralık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

12 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 12 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.665 12 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 12 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası Rekabet Kurulu, Meta Platforms Inc. Facebook hakkında 'Instagram' ve 'Threads' arasındaki veri aktarım mekanizması neticesinde oluşabilecek veri birleştirme davranışının engellenmesi yönünde geçici tedbir uygulanmasına karar verdi. 2022 yılı gayri safi gelirleri üzerinden 4 milyon 796 bin 152 lira 96 kuruş idari para cezası uygulanmasını açıkladı.
18.03.2024 Ekonomi
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan META'ya ceza! 130 milyon TL'yi aştı
Rekabet Kurulu'ndan META'ya ceza! 130 milyon TL'yi aştı META’ya (Facebook) günlük 4,7 milyon TL para cezası işlemeye başladı. Bugün itibarıyla para cezası toplamda 130 milyonu aştı ve böyle giderse de artmaya devam edecek.
10.01.2024 Ekonomi
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu Konya’da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden İ.B. adlı erkek çobanı dövüp cinsel saldırıda bulunan sürü sahipleri İ.K. ve H.O. için mahkeme kararını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
12-15 Aralık 2023 BİM aktüel katalog 🛒 || BİM'de bu hafta sadece bu ürünlerde indirim var!
12-15 Aralık 2023 BİM aktüel katalog 🛒 || BİM'de bu hafta sadece bu ürünlerde indirim var! BİM 12-15 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri raflarını tazeleyen BİM güncek katalogda birbirinden farklı pek çok üründe fiyatları düşürdü. Makarna çeşitleri 14,50 TL'den satılırken, Buğday ununda da 5 kg 67,50 TL'ye indi. Teknoloji ürünlerinde de çılgın indirimler göze çarptı. Cep telefonu markası Casper VIA 7899 TL oldu. İşte BİM aktüel 12-15 Aralık 2023 katalog ve indirimli ürünler listesi...
11.12.2023 Ekonomi
Kopenhag maçı öncesi Okan Buruk'a sataştı: Görmemiştim, bana saygısızlık
Kopenhag maçı öncesi Okan Buruk'a sataştı: Görmemiştim, bana saygısızlık Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için Kopenhag ile önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray'da hedef kayıp yaşamadan bir üst tura çıkmak. Danimarka ekibinin takım kaptanı Rasmus Falk'tan da Galatasaray maçı öncesi flaş açıklamalarda geldi.
7.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'a kötü haber! Kopenhag maçı öncesi resmen açıkladı
Galatasaray'a kötü haber! Kopenhag maçı öncesi resmen açıkladı Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ve Bayern Münih deplasmanlarında önemli bir taraftar gücüyle mücadele eden Galatasaray'a Koepnhag maçı öncesi kötü haber geldi.
6.12.2023 Galatasaray
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kenya bayrağının ne anlama geldiği pek çok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Kenya bayrağında bulunan renklerin çeşitli anlamları vardır. Kenya bayrağında siyah, kırmızı ve yeşil renkleri bulunur.
10.09.2023 Eğitim
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın fikstürü açıklandı. Sarı - kırmızılılar Kopenhag ile başlayarak yine deplasmanda oynanacak Kopenhag maçıyla grup aşamasını tamamlayacak. İşte detaylar...
2.09.2023 Galatasaray
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri Kırgız Edebiyatının en önemli isimlerinden birisi de Cengiz Aytmatov olmaktadır. Pek çok edebi esere sahip olan Cengiz Aytmatov dünya edebiyatının da yakında tanıdığı isimlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Eserlerini Kırgızca ve Rusça olarak kaleme alan Cengiz Aytmatov eserlerinde genellikle aşk, dostluk ve savaş dönemindeki kahramanları ele almıştır. Eserleri ile tüm dünyada adını duyuran önemli isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan yazarlardan birisidir. 
17.08.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ve Katar ziyaretlerinin ardından Körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmzalayacağımız ortak mutabakat metniyle ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine çıkartmış olacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan'a TOGG hediye etti. Ayrıca iki ülke arasında 50 milyar dolarlık anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı!
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı! Asıl hedefi yeşil sahaların fatihi olmaktı. Ancak babası istemeyince lise yıllarından beri meraklı olduğu politikaya yöneldi. Milli Selamet Partisi saflarında başladığı siyasi hayatında ilk büyük başarıyı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Yaklaşık 30 yıldır da yenilgiyi hiç tatmadı.
29.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Hiranur Vakfı binasında yıkım! 'Ruhsata uygun olmayan alanlar var'
Hiranur Vakfı binasında yıkım! 'Ruhsata uygun olmayan alanlar var' Hiranur Vakfı'nın Sancaktepe'de bulunan vakıf binasında kaçak olduğu belirtilen bölümlerin bir kısmı İBB ekiplerince yıkıldı.
30.03.2023 Gündem
Turistik Doğu Ekspresi, 86 seferde 20 bin 936 yolcu taşıdı
Turistik Doğu Ekspresi, 86 seferde 20 bin 936 yolcu taşıdı Dünyanın trenle seyahat edilecek en iyi ilk 4 rotasından olan Turistik Doğu Ekspresi, 2022-2023 sezonunu kapattı. 12 Aralık 2022'den 22 Mart 2023'e kadar 86 sefer düzenleyen Turistik Doğu Ekspresi, 20 bin 936 yolcu taşıdı.
24.03.2023 Yaşam
Tanju Özcan CHP’den ihraç mı edildi, ayrıldı mı? Tanju Özkan kimdir, hangi partiden belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı mı? Bolu Belediye Başkanı kimdir?
Tanju Özcan CHP’den ihraç mı edildi, ayrıldı mı? Tanju Özkan kimdir, hangi partiden belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı mı? Bolu Belediye Başkanı kimdir? Ankara'da buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer toplantı yaptı. Öte yandan Tanju Özcan’ın ismi cumhurbaşkanı adayları arasında geçiyor. Peki, Tanju Özcan CHP’den ihraç mı edildi, ayrıldı mı? Tanju Özkan kimdir, hangi partiden belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı mı? Bolu Belediye Başkanı kimdir?
4.03.2023 Gündem
'Banka kasasındaki altın ve paralarımız' çalındı iddiası
'Banka kasasındaki altın ve paralarımız' çalındı iddiası İzmir'de, emekli astsubay Halil Güler (72) ve eşi Saadet Güler (65), banka kasasında muhafaza ettikleri toplam 2 milyon liralık altın, 200 euro ve beylik tabancanın çalındığını ileri sürdü. Şikayetçi olan çiftten Saadet Güler, "Bankaya güvendim. 'Evime hırsız girer' diye kasa kiralayıp, her şeyimi koydum. Olmayacak iş" derken; Halil Güler ise "Zararımızın tazminini istiyoruz. Mağduruz" diye konuştu. Banka yetkilileri, konunun yargıya taşındığını ve açıklama yapmayacaklarını belirtti.
4.03.2023 Gündem
1988'de genç annelerin kabusu olmuştu! Seri tecavüzcü hakkında yeni karar
1988'de genç annelerin kabusu olmuştu! Seri tecavüzcü hakkında yeni karar Genç kadınların ve annelerin kabusu olmuştu. Kadınların evlerine gizlice girip tehdit ederek istismar ediyor; hatta bunu çocuklarının önünde yapmaktan da çekinmiyordu. İngiltere'ye 1988 yılında korku salan seri tecavüzcü hakkında yeni bir karar çıktı. Adalet Bakanlığı'nın eli kolu bağlı kaldı...
3.02.2023 Dünya
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası Kuyumcu Levon Gagaçyan, Patrik Sahak Maşalyan ve din adamları hakkında ortaya attığı iddialar üzerine kendisine tanınan bir haftalık sürede ‘tövbe’ etmeyince, Ermeni Patrikhanesi tarafından aforoz edildi.
15.01.2023 Gündem
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok? Kısmetse Olur yeni formatıyla 12 Aralık günü yeniden yayın hayatına başladı. YouTube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle haftanın altı günü yayınlanan yarışma gündem olmayı sürdürüyor. Peki, Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
11.01.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu. Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Milletimizi vesayetin cenderesinden kurtarmış olmakla övünüyoruz. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyorlar. Bu defaki vesayetin adı ne biliyor musunuz, 6'lı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet" dedi. "Türkiye'nin her meselesini çözdük, sadece işte bu muhalefet sorununu halledemedik" diyen Erdoğan, "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil, 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.
7.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

12 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 12 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.