10 Ocak

10 Ocak

Son dakika 10 ocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 10 ocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 10 ocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

10 Ocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 10 ocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.848 10 ocak haberi bulunmuştur. Tüm 10 ocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin tarihi zirveye koşuyor. Yükseliş trendini sürdüren dijital para birimi, 71 bin 505 dolar seviyesine çıkarak haftaya rekorla başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
Avukatın fotoğrafı kullanılarak dolandırıcılığa barodan suç duyurusu
Avukatın fotoğrafı kullanılarak dolandırıcılığa barodan suç duyurusu Ordu Barosu Başkanı Sibel Torun, avukatların isim ve fotoğraflarının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını söyleyerek uyarıda bulundu. En son baro üyesi bir avukatın ismi ve fotoğrafı kullanılıp WhatsApp'tan ismi açıklanmayan vatandaşa müstehcen videoları olduğuna yönelik mesaj atılıp, kendisinden para talep edildiğini ifade eden Torun, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.
13.01.2024 Gündem
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü İstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Gündem
227 saat boyunca yemek pişirdi dünya rekoruna aday oldu
227 saat boyunca yemek pişirdi dünya rekoruna aday oldu Ganalı şef Failatu Abdul-Razak, 227 saat boyunca yemek pişirerek dünya rekoru sahibi 119 saat 57 dakika yemek pişiren İrlandalı Alan Fisher'ı geçti. Guinness Dünya Rekorları, Abdul-Razak'a cevap vererek, "Kanıtları inceleyeceğiz" dedi.
11.01.2024 Dünya
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde?
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde? Hatay'ın Samandağ ilçesinde 10 Ocak 2024 Çarşamba akşamı saat 22:38'de deprem oldu. Çevre illerden de hissedilen deprem korku dolu anlara sebep oldu. Peki Hatay son deprem ne zaman oldu? 10 Ocak Hatay'da deprem mi oldu? Kaç büyüklüğünde? İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Valiler Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde karşımıza çıkan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri de hevesi de gayet iyi biliyoruz. Bu bayat oyunların gayesi bizim asıl vizyonumuzdan uzaklaştırmaktır. Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar" dedi.
10.01.2024 Gündem
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil?
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yurdun büyük bir bölümünde kar bekleniyor. Kar beklentisi öğrenciler arasında tatil beklentisine neden oldu. Peki, Yarın okullar tatil mi? 11 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi olacak? Hangi illerde okullar tatil?
10.01.2024 Eğitim
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi?
SEC ETF onayı saat kaçta açıklanacak? ETF onayı verildi mi, Bitcoin ETF onayı ne zaman açıklanacak? ETF onayı geldi mi? Bitcoin ETF onayına yönelik aramalar yoğunlaştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) kararı 10 Ocak'ta açıklaması beklenirken SEC'in sosyal medya hesabı hacklendi ve "Bitcoin ETF onayı aldı" paylaşımı yapıldı. Paylaşımın ardından 48 bin dolara yükselen Bitcoin daha sonra haberin SEC tarafından yalanlanması ile 45-46 bin aralığına düştü. Peki, ETF onayı ne zaman açıklanacak, Bitcoin ETF onayı saat kaçta duyurulacak? ETF onayı verildi mi?
10.01.2024 Ekonomi
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları | Farklı, anlamlı, kısa, resimli gazeteciler günü mesajları ile gazeteciler ile ilgili sözler
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sözleri ve kutlama mesajları | Farklı, anlamlı, kısa, resimli gazeteciler günü mesajları ile gazeteciler ile ilgili sözler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. 1961 yılından bu yana Türkiye’de basın çalışanlarını anmak ve onurlandırmak için Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor. Biz de basın mensuplarının bu özel gününü kutlamak isteyenler için Çalışan Gazeteciler Günü mesajları ve sözleri derledik. Peki, Çalışan Gazeteciler Günü nedir? İşte Farklı, anlamlı, kısa, resimli 10 Ocak çalışan gazeteciler günü mesajı ile Çalışan Gazeteciler Günü sözleri…
10.01.2024 Gündem
Edirne'de okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba Edirne'nin hangi ilçelerinde okullar tatil edildi?
Edirne'de okullar tatil mi? 10 Ocak Çarşamba Edirne'nin hangi ilçelerinde okullar tatil edildi? Kurumlardan gelen kar yağışı uyarılarıyla birlikte öğrenci ve velilerin okullar tatil mi sorusu gündemdeki yerini aldı. Ülke genelinde sıcaklıkların ani düşüşü beraberinde kar getirdi. Tekirdağ'da 10 Ocak Çarşamba okullar tatil edildi. Gözler Trakya'nın bir başka güzide ili Edirne'ye çevrildi. Peki 10 Ocak Edirne'de okullar tatil mi? Edirne'nin ilçelerinde okullar tatil mi? İşte detaylar..
9.01.2024 Gündem
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil?
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil? Tekirdağ ve ilçelerinde kar yağışının etkisi saatler ilerledikçe artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un son verilerine göre yarın (10 Ocak Çarşamba) soğuk hava dalgasının şiddetini artıracağı yönünde oldu. Öğrenci, öğretmen ve velilerin "10 Ocak Tekirdağ, Çorlu okullar tatil mi?" sorusu da gündeme geldi. Tekirdağ Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki 10 Ocak Tekirdağ kar tatili ilan edildi mi? Yarın Çorlu, Malkara, Muratlı, Süleymanpaşa'da okullar tatil mi? İşte detaylar...
9.01.2024 Gündem
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Cengiz Ünder coştu! Fenerbahçe, zirveyi bırakmadı
Cengiz Ünder coştu! Fenerbahçe, zirveyi bırakmadı Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İstanbulspor ile karşılaştı. Sahadan 5-1 galip ayrılan sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, 4 gole imza attı. İstanbulspor’u deplasmanda mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon ilk 9 deplasman maçında 25 puan topladı.
7.01.2024 Futbol
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
15 tatile kar sürprizi: Sömestr tatili 10 Ocak'ta başlayabilir! Okullar 1 ay tatil olacak mı?
15 tatile kar sürprizi: Sömestr tatili 10 Ocak'ta başlayabilir! Okullar 1 ay tatil olacak mı? Öğrenciler için müjdeli bir haber geliyor olabilir. Beklenen sömestr tatili uzayabilir. Geçtiğimiz yıl depremler nedeniyle 1 aya uzatılan sömestr tatili bu yıl kar yağışı nedeniyle olabilir. Veliler, çalışanlar, öğrenciler dört gözle bu detayı araştırmaya başladı. "Okullar 1 ay tatil mi?" sorgusu da internette yoğun olarak sorgulanıyor.
4.01.2024 Gündem
Togg alacaklar dikkat! Genel sipariş tarihi belli oldu
Togg alacaklar dikkat! Genel sipariş tarihi belli oldu Togg, T10X 2024 yılı sipariş döneminin başladığını duyurdu. Buna göre, genel sipariş dönemi 20 Ocak ve sonrası başlayacak.
4.01.2024 Ekonomi
Meteoroloji, AKOM, İBB hepsi ayakta: Kış başlıyor! İstanbul kar yağışı göstere göstere geliyor!
Meteoroloji, AKOM, İBB hepsi ayakta: Kış başlıyor! İstanbul kar yağışı göstere göstere geliyor! Meteoroloji, AKOM, İBB... Tüm kurumlar İstanbul kar yağışı için harekete geçti. Sibirya üzerinden gelecek soğuk hava dalgası sıcaklıkları 8 derece birden düşürecek. Pazar günü başlayacak sağanak yağış 9 Ocak Salı gününden itibaren kendini kar şeklinde gösterecek. Kademeli olarak İstanbul, Ankara, Bursa dahil olmak üzere uzey, iç ve doğu kesimlerin tamamında kar yağışına teslim olacak. AKOM'un uyarısı sonrası İstanbul Valiliği'nin harekete geçmesi bekleniyor. Buna göre 9-10 Ocak okullarda tatil haberi gelebilir. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
4.01.2024 Gündem
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak Panathinaikos'la anlaşan Fatih Terim, ilk transferini Süper Lig devinden yapmayı planlıyor.
27.12.2023 Galatasaray
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de ertelenen 16'nci hafta ile 19 ve 20'nci hafta maçlarının programını açıkladı.
26.12.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

10 Ocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 10 ocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.