Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı!
Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı! Son günlerde kripto para piyasalarında hareketlilik yaşanıyor. Kirpto piyasalarının amiral gemisi Bitcoin, uzun süredir 20 bin dolar seviyesinde kalmıştı. Kripto para piyasalarında başlayan yükseliş, Bitcoin’de de yükselişe neden oldu. Yatırımcının yüzü gülerken sıklıkla “Bitcoin’de yükseliş devam eder mi?” soruları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum’da son durum ne? 1 Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar…
18.07.2022 Ekonomi
Bitcoin 50,000 doların altına geriledi!
Bitcoin 50,000 doların altına geriledi! Kripto para birimleri ile ilgili son durum yatırımcı tarafından takip ediliyor. Yatırımcı 'Bitcoin düşer mi? Bitcoin ne zaman yükselecek?' sorularını araştırırken analistlerin Bitcoin, Ripple, Holo yorumları en çok merak edilen konular arasında geliyor. Analistlerin "fiyat düzeltmesi" ya da "ABD vergi yasasında değişiklik girişimleri" gibi nedenlerle açıkladığı büyük satışlara bağlı olarak Bitcoin 50,000 dolar sınırın altında kalırken, tüm piyasalardaki toplam hacim de 1.81 trilyon dolara kadar geriledi. Peki, Şuan 1 bitcoin kaç dolar? Bitcoin düşer mi? Bitcoin ne zaman yükselecek? İşte bitcoin grafiği!
25.04.2021 Ekonomi
Bitcoin kaç dolar oldu? Elon Musk Bitcoin ile Tesla otomobilleri alınacak dedi, gözler Bitcoin’e çevrildi! Bitcoin kaç TL?
Bitcoin kaç dolar oldu? Elon Musk Bitcoin ile Tesla otomobilleri alınacak dedi, gözler Bitcoin’e çevrildi! Bitcoin kaç TL? Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamaya göre artık Bitcoin ile Tesla otomobilleri satın alınabilecek. Kripto para birimleri ve Bitcoin adına bir dönüm noktası olduğu düşünülen bu haber sonrası, Bitcoin fiyatının da yukarı yönlü harekete geçtiği görülüyor. Bitcoin kaç dolar oldu? Elon Musk Bitcoin ile Tesla otomobilleri alınacak açıklamasının ardından Bitcoin ne kadar oldu, kaç TL?
24.03.2021 Gündem