Sakarya Zaferi tarihi! Sakarya Zaferi sonuçları nelerdir, Sakarya Meydan Muharebesi nerede oldu? Sakarya Zaferi 100 yaşında!
Sakarya Zaferi tarihi! Sakarya Zaferi sonuçları nelerdir, Sakarya Meydan Muharebesi nerede oldu? Sakarya Zaferi 100 yaşında! Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır" emrini verdiği, Kurtuluş Savaşı için dönüm noktası olan Sakarya Meydan Muharebesi'nin üzerinden 100 yıl geçti. Peki, Sakarya Zaferi sonuçları nelerdir, Sakarya Meydan Muharebesi nerede oldu? Sakarya Zaferi 100 yaşında!
13.09.2021 Gündem
Fatih Portakal hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı
Fatih Portakal hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Fatih Portakal hakkında, “Tekalif-i Milliye"yi hatırlatarak paylaştığı twitter mesajı nedeniyle Bankacılık Kanunu'nun “İtibarın Korunması" başlıklı 74'üncü maddesini ihlal suçlamasıyla dava açtı. Savcılık iddianemede Portakal'ın sosyal medya paylaşımının, bankalarda mevduatı veya tasarrufu bulunan mudilerin paralarının devlet tarafından corona virüs salgını bahane edilerek istenebileceğine, salgın sonrası ise geri ödenebileceğine yönelik algı ve kanaat oluşturmaya yönelik olduğu değerlendirilmesi yaptı.
30.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantısı sona erdi. Erdoğan açıklamasında ''17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden bütün vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum.'' dedi.
13.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Portakal hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sunucu Fatih Portakal hakkında, sosyal medyada yalan ve halkı manipüle etmeye yönelik ifadeler paylaştığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
6.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünü ettiği Tekâlif-i Milliye Emirleri nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözünü ettiği Tekâlif-i Milliye Emirleri nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan corona virüste alınan yeni tedbirleri açıkladığı konuşmasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" yardım kampanyasını eleştirenlere tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında Tekâlif-i Milliye Emirleri'ni hatırlattı. Erdoğan'ın sözünü ettiği ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasındaki en önemli milli fedakarlıklardan biri olan 'Tekâlif-i Milliye Emirleri' günün en çok merak edilen konularından biri oldu.
3.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 31 il araç giriş çıkışına kapatıldı, 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 31 il araç giriş çıkışına kapatıldı, 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında corona virüs tedbirleri ile ilgili açıklama yaptı. Bu gece itibarıyla 30 büyükşehir ile Zonguldak ili belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıldı. 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için sokağa çıkma yasağı getirildi. Sokaklar dahil tüm kamuya açık mekanlarda kalabalık oluşturacak şekilde bir arada bulunulamayacak.market ve pazarlarda maske takmak zorunlu.
3.04.2020 Siyaset
YKS’de hatalı soru iddiaları devam ediyor
YKS’de hatalı soru iddiaları devam ediyor Üniversiteye giriş sınavları hafta sonu tamamlandı. ÖSYM, TYT’de bir Matematik sorusunu iptal etti. Ancak hatalı soru iddiaları devam ediyor. Uzmanlar, TYT’de Coğrafya’da 9., AYT’de Kimya’da 24. ve Tarih’te 33. sorunun iptalini istiyor.
18.06.2019 Eğitim
MHP Lideri Bahçeli: 31 Mart uçurumdan önceki son çıkıştır!
MHP Lideri Bahçeli: 31 Mart uçurumdan önceki son çıkıştır! AK Parti ile MHP’nin ikinci ortak mitinginde konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önceki son çıkıştır. 8 gün sonra ya beka diyeceğiz ya belaya boyun eğeceğiz. Ya yurdum diyeceğiz ya yutulmaya razı geleceğiz" dedi.
23.03.2019 Siyaset
İstanbul'da tehlikeli tahrik
İstanbul'da tehlikeli tahrik İstanbul'da bugünlerde dağıtılan bir rozet tehlikeli bir tahriğe imza atıyor...
29.09.2021 Gündem