'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı
'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı adeta çileye dönüştü. Yol yapılamadı, patikadan ulaşım sağlanıyor. Tehlike saçan yoldan 84 yaşındaki hasta babaannesini taşıyan Mustafa Kaya ise yaşadığı çileyi anlattı. Can tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını belirten Kaya, ‘çok korkuyorum’ deyip yetkililerden bir konuda destek istedi.
28.11.2022 Yaşam
Ev sahibi kiracılara kabus oldu! Elektrik ve suyu kesti
Ev sahibi kiracılara kabus oldu! Elektrik ve suyu kesti Bursa’da 2 katlı bir apartmanı alan ev sahibi, binada kalan kiracıların oturdukları daireleri hemen boşaltması için elektrik ve suyu kesti. Şehrin merkezinde karanlıkta ve susuz kalan aileler ev sahibine tepki gösterirken, ilk okula giden çocukları ise mum ışığında ders çalışmak zorunda kaldı.
28.11.2022 Yaşam
Hırsızlıktan serbest kaldıkları adliyede polisin çantasını çaldılar
Hırsızlıktan serbest kaldıkları adliyede polisin çantasını çaldılar Esenyurt'ta, hırsızlık suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, dışarı çıkarken polisin masa üzerindeki çantasını çalarak kaçtı. Çantanın çalınma anı güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden biri gözaltına alınarak tutuklandı. Diğer şüpheli ise aranıyor.
28.11.2022 Yaşam
Kadın polisin çantasını çaldılar
Kadın polisin çantasını çaldılar Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli kadın polis memuru Ayşe A...
30.10.2015 Yaşam
Kızlar çetesine   TEM  ’de film gibi baskın
Kızlar çetesine TEM ’de film gibi baskın Polis memurunun çantasını çalarak kaçan 5’i kız çocuğu 6 kişinin peşine polis ekibi düştü
9.09.2007 Yaşam