Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Kilosu 2 lira olan patlıcanın fiyatı market rafında 9’a katladı
Kilosu 2 lira olan patlıcanın fiyatı market rafında 9’a katladı Adana Meyve-Sebze Hali’nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatı semt pazarında 4’e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9’a katlanarak 18 liraya satılıyor. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, hal ile market arasındaki fiyat farkının önüne bir türlü geçilemediğini belirterek, “Denetim tam anlamıyla sağlanmış olsa vatandaş 3 kilo patlıcan yerine 5 kilo patlıcan alır. Marketlerde bu fiyatlara satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.
10.06.2023 Ekonomi
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, nisan ayında fiyatı en fazla artan ürünün markette ve üreticide patates; fiyatı en fazla düşen ürünün ise markette kabak, üreticide sivri biber olduğunu açıkladı.
1.05.2023 Ekonomi
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Kira fiyatlarına fahiş zam! Savcılıktan soruşturma kararı, 3 yıl hapis
Kira fiyatlarına fahiş zam! Savcılıktan soruşturma kararı, 3 yıl hapis Konya'da deprem bölgesinden ailelerin göç etmesi üzerine ev kiralarını fahiş miktarda artıran emlakçı ve ev sahibi 42 kişi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Haklarında Türk Ceza Kanunu'nun 237'nci 'fiyatları etkileme' maddesince soruşturma başlatılan 42 kişinin, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis veya adli para cezasıyla yargılanması bekleniyor.
5.04.2023 Gündem
Fiyatlar yüzde 50 düştü! Bahar hareketliliği başladı
Fiyatlar yüzde 50 düştü! Bahar hareketliliği başladı Türkiye’nin örtü altı üretim üssü Antalya’da ürünlerin işlendiği Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, bahar hareketliliği başladı. Havaların ısınması ile birlikte hale gelen ürün miktarı artarken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yüzde 50 düştü.
29.03.2023 Ekonomi
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
Et ve Süt Kurumu ürünleri Tarım Kredi marketlerinde uygun fiyattan satılacak
Et ve Süt Kurumu ürünleri Tarım Kredi marketlerinde uygun fiyattan satılacak Ramazan ayı boyunca uygun fiyata kırmızı et satışına yönelik alınan tedbirler kapsamında Et ve Süt Kurumu markalı kıyma kilogram fiyatı 140, kuşbaşı ise 150 liradan Tarım Kredi Birlik Marketlerde tüketicilere sunulacak.
20.03.2023 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, son haftalarda marketler tarafından yapılan fiyat sabitlemesi ya da indirimlerin arkasında TK Marketleri’nin olduğunu belirtti. Aydın, “200 ana kategoride bin 400 ürünümüz var. Bu ürünlerde en ucuz ürünü biz satıyor, piyasa fiyatını biz belirliyoruz. Biz bunu yapınca diğer marketler de fiyat sabitledi. Şimdi üç farklı kalitede ürün çıkaracağız. İddiamız her cebin, her kalitenin en ucuzu bizde” dedi.
31.01.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas arası 12 saatten 2 saate iniyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı
Ankara-Sivas arası 12 saatten 2 saate iniyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 yılında eksikliklerinin tamamlanacağı müjdesini verdiği Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı’nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Tamamlandığında Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürecek. Ankara-Sivas arasında 12 saat olan seyahat süresi de 2 saate, Ankara-Yozgat arası ise 1 saate inecek. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattımız aynı zamanda Edirne’den Kars’a uzanan Doğu-Batı Hızlı Demir Yolu Koridorunun da önemli bir parçası olacak” dedi.
17.01.2023 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi kataloğu (17-31 Ocak)! Tarım Kredi Market kataloğunda hangi ürün fiyatları indirimli, listede neler var?
Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi kataloğu (17-31 Ocak)! Tarım Kredi Market kataloğunda hangi ürün fiyatları indirimli, listede neler var? Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi kataloğu merak ediliyor. Ucuz fiyatlardan indirim yapmak isteyenler Tarım Kredi Market indirimlerini kaçırmak istemiyor. 17-31 Ocak tarihli indirimli ürünler listesi sorguluyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 17-31 Ocak yeni indirimli ürünler listesini duyurdu. İşte Tarım Kredi Kooperatif Market indirimleri kataloğu ürün listesi…
17.01.2023 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli'
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli' Fahiş fiyat tartışmasında tansiyon düşmüyor. Marketler artan girdi maliyetlerini gösterip “Biz fahiş fiyatlı etiket koymuyoruz” diyor. Bazı ürünler haftadan haftaya hatta günden güne zamlanıyor. Vatandaşlar da ‘Her gün etiket değişir mi’ diye soruyor. Uzmanlar ise “Bazı ürünlerde maliyetten kaynaklı artış normal ama piyasada art niyetli zamlar da var” diyor.
2.12.2022 Ekonomi
Gıda ve temizlik ürünlerindeki fahiş fiyata karşı flaş uyarı! 'Kâr sınırı' önerisi...
Gıda ve temizlik ürünlerindeki fahiş fiyata karşı flaş uyarı! 'Kâr sınırı' önerisi... Temel gıda ve temizlik ürünlerinde fahiş fiyat uyguladığı ve stokçuluk yaptığı belirlenen zincir marketler ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler gündeme gelmeye başladı. Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, çözümün, para, hapis cezası ya da kapatma cezası ile olmayacağını, yasal düzenleme ile olabileceğini söyledi. Çakar, "Yasal düzenleme ile maliyet fiyatı üzerine en fazla yüzde 10 kar sınırı getirilmeli" dedi.
23.11.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tüm illere yayılacak, pilot 6 şehir seçildi
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tüm illere yayılacak, pilot 6 şehir seçildi Tarım Kredi Genel Müdürü Aydın, KOOP Bakkal projesiyle ilgili olarak, "Pilot 6 il seçtik fakat bütün illere yayılacağız. Zamanla toptancı gibi çalışmayı planlıyoruz" dedi.
7.11.2022 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı
Market fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı Ayçiçek yağı, et, yumurta, peynir, un, süt, bebek bezi fiyatlarında sürpriz gelişme! Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha birçok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi yayımlandı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde indirime giren ürünler...
10.10.2022 Ekonomi
Turistler akın etti, kiralar 50 bin liraya çıktı: 'Sürekli birileri arıyor'
Turistler akın etti, kiralar 50 bin liraya çıktı: 'Sürekli birileri arıyor' Bulgaristan vatandaşlarına sağlanan 'pasaportsuz geçiş hakkı' sonrası, Edirne'ye günübirlik alışveriş için gelenlerin sayısı daha da arttı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Bulgar turistlerin gelişinde yüzde 30 artış olduğunu belirterek, son 1 yıl içinde 57 firmanın kentte yatırım yaptığını söyledi. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker ise kentin önemli caddelerindeki iş yeri kiralarının 10-15 bin liradan 50 bin liraya çıktığını belirtti.
8.09.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar arası uçurum var
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar arası uçurum var Market fiyatlarıyla ilgili son flaş gelişme. Market fiyatları ve üretici fiyatları arasındaki uçurum göze çarptı. Market ile üretici arasındaki fiyat farkları tek tek açıklandı. Öte yandan Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Vatandaşlar ise "Tarım ve Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler listesinde neler var?" ve "30 Ağustos yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı, un, şeker ve süt fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler...
2.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu Ayçiçek yağı, şeker, un, sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Ayçiçek yağı, un, şeker, meyve ve sebze fiyatlarıyla fark belirtildi. Üretici ile market fiyatları arasında büyük fark göze çarptı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını yaptığı görüntülü basın açıklamasında değerlendirdi. Ağustos ayında üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının elmada görüldüğünü kaydeden Bayraktar, “Ağustos ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 719,5 ile elmada görüldü” dedi. Öte yandan Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. İşte market fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
1.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği 15 Ağustos Pazartesi tarihinde başlayan indirimlerin ardından vatandaşlar "Tarım ve Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler listesinde neler var?" ve "30 Ağustos yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı, un, şeker ve süt fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler...
30.08.2022 Ekonomi
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Deneme amaçlı başladılar, 10 milyon lira kazandırdı! Yabancı ülkeler sıraya girdi...
Deneme amaçlı başladılar, 10 milyon lira kazandırdı! Yabancı ülkeler sıraya girdi... Mahalleye 10 milyon TL para kazandırdı, pek çok ülkeye ihraç ediliyor. Kilosu 350-400 liraya kadar çıktı, 1 dekarlık arazide 1 ton üretiliyor. Bursa'nın ve Türkiye’nin en büyük tek parça halindeki yaban mersini bahçesine sahip olan İnegöl ilçesinden Hong Kong'a 10 ton yaban mersini ihraç edildi.
18.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Marketleri'nde indirim kuyruğu!
Tarım Kredi Marketleri'nde indirim kuyruğu! Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile temel tüketim ve et ürünlerinde geniş bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde bugün itibarıyla indirimli fiyat uygulanmasına geçildi. Tarım Kredi Marketlerinde bugün başlayan indirim marketlerde yoğunluk oluşturdu.
15.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başladı! 30’dan fazla üründe başlayan indirim temel ihtiyaç malzemelerini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan indirim kampanyasının zincir marketlere de yansıması bekleniyor. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Market indirim kataloğu 2022 yayınlandı mı? Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ürün fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri