Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konserleri pazartesi günü başlıyor. Ünlü sanatçıların yaz konserleri Youtube’dan izlenirken, sanatçılar konser öncesi canlı yayınla hayranlarıyla buluşacak.
12.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Ceren Gündoğdu, yeni şarkılarıyla canlı yayında moral olacak
#EvdeKal#MüzikleKal Ceren Gündoğdu, yeni şarkılarıyla canlı yayında moral olacak Demirören Medya’nın ‘evde kal’ çağrısını daha geniş kitlelere ulaştırmak için başlattığı ev konserlerinin yeni konuğu Ceren Gündoğdu olacak.
10.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Hande Ünsal ev konseriyle ‘İyi Misin?’ diyecek
#EvdeKal#MüzikleKal Hande Ünsal ev konseriyle ‘İyi Misin?’ diyecek Demirören Medya’nın başlattığı ve ünlü isimlerin destek verdiği ‘#EvdeKalMüzikleKal’ çağrısını Hande Ünsal yapacak. Karantina döneminde ‘İyi Misin?’ şarkısına evinde klip çeken Ünsal, bu kez şarkılarını canlı yayında seslendirecek.
8.04.2020 Kültür Sanat
Betül Demir, sevilen şarkılarıyla #EvdeKal#MüzikleKal  çağrısı yapacak
Betül Demir, sevilen şarkılarıyla #EvdeKal#MüzikleKal çağrısı yapacak Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesine destek veren Betül Demir de Demirören Medya’nın #EvdeKal#MüzikleKal projesi kapsamında canlı yayınla hayranlarıyla buluşuyor.
7.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Uzayın Dibi ile Ekin Beril canlı yayında
#EvdeKal#MüzikleKal Uzayın Dibi ile Ekin Beril canlı yayında Cover şarkıları ile dikkati çekip Uzayın Dibi albümüyle dinleyiciyle buluşan Ekin Beril, Demirören Medya’nın başlattığı müzik hareketine katılıyor. Beril, bu kez şarkılarını canlı yayında sağlık çalışanları için söyleyecek.
6.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı canlı evlere konuk oluyor!
#EvdeKal#MüzikleKal Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası canlı canlı evlere konuk oluyor! Sevilen şarkılarıyla Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası, Demirören Medya’nın ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesi kapsamında ev konseriyle canlı yayına katılıyor. “Evde kalın ama müziksiz kalmayın diyen” Gerçeker, verecekleri konserle moral olacaklarını söylüyor.
4.04.2020 Kültür Sanat
Niran Ünsal’ın çağrısı #EvdeKal#MüzikleKal için
Niran Ünsal’ın çağrısı #EvdeKal#MüzikleKal için Demirören Medya’nın ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesine Niran Ünsal da destek oluyor. İlk günden bu yana tüm Türkiye’ye evde kal çağrısı yapan Ünsal’a bu kez Serkan Balkan eşlik edecek.
1.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal! Levent Yüksel ‘Evde Kal’ çağrısını şarkılarıyla yapacak
#EvdeKal#MüzikleKal! Levent Yüksel ‘Evde Kal’ çağrısını şarkılarıyla yapacak Levent Yüksel, Demirören Medya’nın düzenlediği ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ kampanyasına katıldı. Yüksel, 1 Nisan’da vereceği mini konserle hayranlarıyla buluşacak.
31.03.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal! Aydilge ve Utku’dan evlerinde sıcacık bir konser
#EvdeKal#MüzikleKal! Aydilge ve Utku’dan evlerinde sıcacık bir konser Demirören Medya sosyal medyada büyük bir kampanya haline getirdiği ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ çağrısına devam ediyor.Ev konserlerinin konuğu 31 Mart Salı akşamı Aydilge ve eşi Utku olacak.
30.03.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Evde Kal Çağrısı Bu Kez Çocuklar İçin
#EvdeKal#MüzikleKal Evde Kal Çağrısı Bu Kez Çocuklar İçin #EvdeKal#MüzikleKal Evde Kal Çağrısı Bu Kez Çocuklar İçin
28.03.2020 Haber
#EvdeKal#MüzikleKal Evde Kal çağrısı bu kez çocuklar için
#EvdeKal#MüzikleKal Evde Kal çağrısı bu kez çocuklar için Çocukları unutmayan Demirören Medya ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ çağrısını bu kez Çocuk Ozanı Onur Erol ile çocuklar için yapacak. Erol’un çocuk şarkılarıyla renklenen sohbeti pazar akşamı tüm çocukları anne ve babalarıyla birlikte sosyal medyada buluşturacak.
28.03.2020 Kültür Sanat
'#EvdeKal#MuzikleKal'  Evde Kal çağrısında sıra Aslı Hünel’de
'#EvdeKal#MuzikleKal' Evde Kal çağrısında sıra Aslı Hünel’de Demirören Medya ‘#EvdeKalMüzikleKal’ çağrısını milyonlarla paylaşmaya devam ediyor. Ünlü sanatçıların evlerinden yaptıkları canlı yayın konserlerine 27 Mart Cuma akşamı Aslı Hünel katılıyor.
27.03.2020 Kültür Sanat
EvdeKal#MuzikleKal Cem Belevi, Demirören Medya’nın çağrısını milyonlara ulaştıracak
EvdeKal#MuzikleKal Cem Belevi, Demirören Medya’nın çağrısını milyonlara ulaştıracak EvdeKal#MuzikleKal Cem Belevi, Demirören Medya’nın çağrısını milyonlara ulaştıracak
21.01.2022 Magazin
EvdeKal#MuzikleKal Cem Belevi, Demirören Medya’nın çağrısını milyonlara ulaştıracak
EvdeKal#MuzikleKal Cem Belevi, Demirören Medya’nın çağrısını milyonlara ulaştıracak Demirören Medya’nın 'evde kal' çağrısını daha geniş kitlelere ulaştırmak için başlattığı ev konserlerinin yeni konuğu Cem Belevi olacak.
25.03.2020 Kültür Sanat
Demirören Medya 'Evde' buluşturuyor
Demirören Medya 'Evde' buluşturuyor Demirören Medya tüm basın ve sosyal medya kanallarını seferber ederek ‘evde kal’ çağrısı yapmaya devam ediyor. ‘#EvdeKalMüzikleKal’ projesinde bu kez Nükhet Duru evinden yapacağı canlı yayınla sosyal medya hesabından hayranlarıyla buluşacak.
25.03.2020 Televizyon
Demirören Medya 'evde' buluşturuyor
Demirören Medya 'evde' buluşturuyor Demirören Medya tüm basın ve sosyal medya kanallarını seferber ederek 'evde kal' çağrısı yapıyor. #EvdeKal#MüzikleKal projesiyle her gün sürpriz bir sanatçı evden verdiği konserle tüm Türkiyeye farklı bir deneyim yaşatacak.
22.03.2020 Kültür Sanat