Eğreti Gelin Ladik

Eğreti Gelin Ladik

Son dakika Eğreti Gelin Ladik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eğreti Gelin Ladik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eğreti Gelin Ladik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğreti Gelin Ladik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğreti gelin ladik gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 eğreti gelin ladik haberi bulunmuştur. Tüm eğreti gelin ladik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın sorulunca coştu
Demet Akalın sorulunca coştu Yeşim Salkım, ‘Eğreti Gelin Ladik’ filmini eleştirenlere ateş püskürdü.
19.05.2018 Magazin
Ahlakta dimdik ayaktayız
Ahlakta dimdik ayaktayız Yeşim Salkım, 796 kişi tarafından izlenen ‘Eğreti Gelin Ladik’ filmi için “Gişede çakıldı” diyenlere sert çıktı.
19.04.2018 Magazin
Yeşim Salkım'dan gişe eleştirilerine çok sert cevap!
Yeşim Salkım'dan gişe eleştirilerine çok sert cevap! Başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi isimlerin yer aldığı Eğreti Gelin Ladik filmi 13 Nisan'da vizyona girdi. 34 salonda gösterime giren filmi ilk 3 günde sadece 796 kişi izledi, 10.745 TL'lik hasılat yaptı
19.04.2018 Magazin
Yeşim Salkım'dan çok sert cevap!
Yeşim Salkım'dan çok sert cevap! Başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi isimlerin yer aldığı Eğreti Gelin Ladik filmi 13 Nisan'da vizyona girdi. 34 salonda gösterime giren filmi ilk 3 günde sadece 796 kişi izledi, 10.745 TL'lik hasılat yaptı.
19.04.2018 Magazin
Eğreti Gelin Ladik filmine gişe şoku
Eğreti Gelin Ladik filmine gişe şoku Eğreti Gelin Ladik filmi gişede hüsrana uğradı...
17.04.2018 Magazin
Yeşim Salkım: 25 yıllık arkadaşımla seviştim
Yeşim Salkım: 25 yıllık arkadaşımla seviştim Yazar Şükran Kozalı'nın Eğreti Gelinler romanından sinemaya uyarlanan, Yeşim Salkım'ın cesur sahnelerinin fragmana damgasını vurduğu 'Eğreti Gelin Ladik'in galası Beyoğlu Grand Pera Emek Sineması'nda yapıldı. Yeşim Salkım, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti
11.04.2018 Magazin
45 yaşından sonra kimseye hesap vermem
45 yaşından sonra kimseye hesap vermem Son filmi ‘Eğreti Gelin Ladik’teki cesur sahneleriyle dikkat çeken Yeşim Salkım rol gereği hemcinsiyle öpüşmesi sorulunca sert çıktı: “O sahnede lezbiyen bir ilişki yok...
2.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eğreti Gelin Ladik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğreti gelin ladik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.