Bin 700 asker bu ikisinin peşinde!
Bin 700 asker bu ikisinin peşinde! Asker sınır ötesinde ‘Pençe harekatı’ ile terör örgütlerine darbe üstüne darbe vururken, Doğu Karadeniz’de ise bin 700 askerle başlatılan terör operasyonu da tüm hızıyla devam ediyor.
24.06.2019 Gündem
Bin 700 komando etrafını sardı! Aç kalınca yakalandı…
Bin 700 komando etrafını sardı! Aç kalınca yakalandı… Giresun kırsalında süren operasyonlar neticesinde ‘Aras’ kod adlı terörist Aras Aslan, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bin 700 komando ile süren operasyonlarda daralan çemberden dolayı kaçamadığı ve aç kaldığı için ormandan çıktığı öğrenildi.
23.05.2019 Gündem
Hainler ne olduğunu anlayamadı! Yalın ayak kaçtılar
Hainler ne olduğunu anlayamadı! Yalın ayak kaçtılar Terör örgütü PKK’nın Karadeniz yapılanmasına ilişkin operasyonlar sürüyor. 22 kişilik Karadeniz Açılım Grubundan geriye 2 PKK'lı kalırken, onlara destek için gelen yeni grubun sorumlusu olduğu belirtilen ‘Çiyager' kod adlı Serdar Bekmez'in Yağlıdere ilçesi kırsalında öldürülmesinden sonra Agir, Akif, Mahsum, Rızgar, Razzan ve Bahoz Amed kod adlı teröristler ‘Kawa ve Aras' kod adlı PKK'lılarla buluşamadan yalın ayak kaçtıkları ortaya çıktı.
11.12.2018 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Elebaşları tek tek...
Terör örgütüne ağır darbe! Elebaşları tek tek... PKK'ya son dönemde darbe üstüne darbe vuruldu. Özellikle kırmızı, turuncu, yeşil ve gri listede aranan sözde elebaşlarının tek tek öldürülmesi, örgütün dağılmasını hızlandırdı. Karadeniz, Tunceli ve Erzurum grupları çökertildi. Sadece haziran, temmuz ve ağustos aylarında 790 PKK’lı etkisiz hale getirildi.
28.08.2018 Gündem
22 kişilik Karadeniz grubundan geriye 4 PKK’lı kaldı
22 kişilik Karadeniz grubundan geriye 4 PKK’lı kaldı ölücü terör örgütü PKK’ya karşı Doğu Karadeniz kırsalında operasyonlar devam ediyor. Son 4 yıldır PKK’nın ağır darbe aldığı operasyonlarda 12 terörist etkisiz hale getirilirken, 6 PKK’lı ise sağ ele geçirildi. 22 kişilik Karadeniz grubundan geriye 4 PKK’lı kaldı. FETÖ’den tutuklanan eski Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru’nun ardından PKK’ya karşı Doğu Karadeniz’de mücadelenin sıklaşması ve sonuç alınması dikkat çekti.
17.07.2018 Gündem
Kaçan PKK’lılar: Her yerde asker var, ölüyoruz!
Kaçan PKK’lılar: Her yerde asker var, ölüyoruz! PKK’nın sözde Karadeniz lideri 'Cudi Zaza' kod adlı Mehmet Yakışır ile yakın koruması 'Rodi' kod adlı Levent Dayan’ın etkisiz hale getirilmesinden sonra bölgede operasyonlar genişletilerek devam ediyor. Dün gece yaşanan çatışmanın ardından kaçan PKK’lıların kimlikleri belli olurken, Giresun kırsalına kayan operasyonlarda PKK’lıların yeni telsiz konuşmaları kayıtlara yansıdı.
15.07.2018 Gündem
Asker Mehmet Yakışır, Barış Öner ve Rahman Sümer'in peşinde!
Asker Mehmet Yakışır, Barış Öner ve Rahman Sümer'in peşinde! Doğu Karadeniz'de güvenlik güçlerinin teröristlere yönelik başlattığı operasyon devam ediyor. 2 teröristin kırmızı, 1'inin de turuncu listede olduğu tespit edilirken, bölge halkı da operasyona büyük destek veriyor
4.06.2018 Gündem
Gümüşhane'de 2 askeri yaralayan teröristler Eren Bülbül'ün katilleri çıktı
Gümüşhane'de 2 askeri yaralayan teröristler Eren Bülbül'ün katilleri çıktı Gümüşhane’deki operasyon sırasında 2 askeri yaralayan PKK’lı teröristlerin, geçen yıl Başçavuş Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit eden grup olduğu belirlendi. Yaralı olduğu düşünülen teröristlerin izi sürülüyor.
9.04.2018 Gündem
PKK'lı teröristi yakalatan kahveci konuştu!
PKK'lı teröristi yakalatan kahveci konuştu! Giresun’un Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda 'Aram’ kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan'ı ihbar ederek yakalanmasını sağlayan yayladaki kahveci Kemal Çoban o anları anlattı.
29.09.2021 Gündem
Kalleşler Eren’i bu evi gösterirken vurmuş!
Kalleşler Eren’i bu evi gösterirken vurmuş! Maçka’da PKK’lı teröristlerin bir evden erzak çaldığını gören 15 yaşındaki Eren Bülbül, jandarmaya haber verdi. Eren’in evi gösterdiği sırada teröristler ateş açtı. Çıkan çatışmada Eren ve Astsubay Gedik şehit oldu
29.09.2021 Gündem
Trabzon'daki hain terör saldırısında "Türk Tarık" izi
Trabzon'daki hain terör saldırısında "Türk Tarık" izi Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında biri sivil 2 kişinin şehit edilmesi ve bir güvenlik görevlisinin de yaralanması olayını gerçekleştiren terörist grup deşifre edildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'da büyük panik! İsyan edip kaçmaya başladılar
PKK'da büyük panik! İsyan edip kaçmaya başladılar TSK'nın ülke içinde ve dışında başlattığı büyük operasyonlar sonrası PKK'da çözülme başladı.
29.09.2021 Gündem
Karadeniz’deki PKK’lı teröristler deşifre oldu
Karadeniz’deki PKK’lı teröristler deşifre oldu Son yıllarda Karadeniz'de, özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'nde saldırılarını sıklaştıran terör örgütü PKK’nın bölgede bulunan grupları deşifre oldu.
29.09.2021 Gündem
Karadeniz'de hain avı
Karadeniz'de hain avı Trabzon Maçka’da terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Osman Gazi Çetingöz, toprağa verildi. Bölge halkı ise şehidimizin intikamını almak için Özel Tim ile omuz omuza verip hain avına devam etti.
29.09.2021 Gündem
Giresun'da çatışma çıktı
Giresun'da çatışma çıktı Giresun'un Çanakçı ilçesi Karabörk köyü kırsalında dün gece güvenlik güçleri ile 5 kişilik terörist grup arasında çatışma çıktı...
29.09.2021 Gündem
PKK'lı terörist 'Kawa' yakalandı! Sığınakları gösterdi, bölge çembere alındı...
PKK'lı terörist 'Kawa' yakalandı! Sığınakları gösterdi, bölge çembere alındı... Eren Bülbül’ün şehit edilmesi olayı dahil 5 yıldır bölgede 12 şehit verilen silahlı eyleme karışan İranlı ‘Kawa’ kod adlı PKK’lı Behrüz Düdükkaya isimli teröristin Güce ilçesinin 2 yaylasında gösterdiği 4 sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi, mermi ve uzun namlulu silah ele geçirildi. Düdükkaya’nın ifadeleri doğrultusunda bölgedeki operasyonlar genişletilirken, asker,‘Aras’ kod adlı terörist Aras Aslan’ın da peşine düştü. Bölge çembere alındı.
18.05.2019 Gündem
Doğu Karadeniz'de 5 ilde eş zamanlı terör operasyonu başlatıldı
Doğu Karadeniz'de 5 ilde eş zamanlı terör operasyonu başlatıldı Doğu Karadeniz kırsalında 5 ili kapsayan eş zamanlı operasyonlarla teröre geçit verilmiyor. Bahar öncesi hız kazanan operasyonlarda bölgede adeta kuş uçurtulmuyor.
29.03.2019 Gündem
Aranan Teröristler Listesi'ndeki 234 terörist etkisiz hale getirildi
Aranan Teröristler Listesi'ndeki 234 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı’nca beş ayrı renk kategorisinde hazırlanan listedeki hainlerden 234’ü etkisiz hale getirildi. PKK’ya vurulan darbenin bilançosu: 4 milyon lira ödüllü kırmızı listeden 8 terörist. 1.5 milyon ödüllü mavi listeden 16 terörist. Bir milyon ödüllü yeşil listeden 24 terörist. 600 bin ödüllü turuncu listeden 17 terörist. 300 bin ödüllü gri listeden 169 terörist.
6.08.2018 Gündem
CHP Lideri’ne saldırı emrini ‘yeşil liste’deki hain vermiş
CHP Lideri’ne saldırı emrini ‘yeşil liste’deki hain vermiş Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna saldırı düzenleyen PKK’lı terörist grubun liderinin ‘gri liste’ ile aranan terörist Yusuf Buldağ olduğu ortaya çıktı. Saldırı emrini ise ‘yeşil liste’deki Barış Öner’in verdiği belirlendi
29.09.2021 Gündem