Gazete Vatan Logo

Zara’nın ekmekli sandalet reklamı neden gündem oldu?

Türkiye’nin ünlü giyim mağaza zincirlerinden Zara’ın son reklamı sosyal medyada gündem oldu. Zara yeni sezon için hazırladığı reklamda ekmek ve sandaletin kullanıldığı reklam sosyal medyada tepkilere yol açtı. İşte Zara’nın ekmekli sandalet reklamı!

Zara’nın ekmekli sandalet reklamı neden gündem oldu?

Türkiye’de ve pek çok ülkede faaliyet gösteren ünlü giyim mağazası Zara, son reklamıyla gündemde. Reklamda kullanılan ekmek ve mağazanın yeni sezon ürünü sosyal medyada konuşuluyor. Zara’ya tepkiler artarken ünlü mağaza zincirinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

İspanya merkezli giyim markası ZARA'nın reklamı sosyal medyada gündem oldu. Sandaletleri ekmeklerin üstüne konumlandıran reklam ile ilgili dev giyim markası eleştirildi.

ZARA KİMİN? ZARA MAĞAZALARI HAKKINDA BİLGİLER

Zara, İspanyol merkezli giyim ve aksesuar markası. 1975 yılında Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ve Rosalía Mera tarafından kuruldu. Mağazaları genelde büyük alanlar üzerine kurulmaktadır. Dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biridir. 2015 yılı itibarıyla dünya genelinde 88 ülkede 2.000'in üzerinde mağazası vardır. Türkiye'de ise 37 mağazası bulunmaktadır. İnditex grubu bünyesinde yer alan Zara grubun en büyük şirketidir. İnditex grubunda Zara ile beraber; Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markalarıda yer almaktadır.

Haberin Devamı