Gazete Vatan Logo

Veliefendi Hipodromu’na giriş ücretli mi? Veliefendi Hipodromu nerede? 96. Gazi Koşusu’na giriş ücretsiz mi?

96. Gazi Koşusu’nun yapılacağı Veliefendi Hipodrumu yarışseverlerin gündeminde! Bugün koşulacak Gazi Koşusu’nu izlemek isteyenler şimdiden Veliefendi Hipodrumu’nun giriş ücretini araştırıyor. Türk at yarışçılığının derbisi olarak adlandırılan Gazi Koşusu’na tanıklık etmek isteyenler girişlerin biletli olup olmadığını araştırıyor. Peki, Veliefendi Hipodromu’na giriş ücretli mi? 96. Gazi Koşusu’na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede? Veliefendi Hipodromu’na nasıl gidilir? İşte detaylar…

Veliefendi Hipodromu’na giriş ücretli mi? Veliefendi Hipodromu nerede? 96. Gazi Koşusu’na giriş ücretsiz mi?

96. Gazi Koşusu için binlerce kişi Veliefendi Hipodromu’na akın ediyor. Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu at yarışcılığının derbisi olarak biliniyor. İkramiyeleri, jokeyleri ve atları ile efsaneleri tarihe yazdıran Gazi Koşusu’na tanıklık etmek isteyen pek çok kişi Veliefendi Hipodromu’na girişlerin ücretli olup olmadığını sorguluyor. Peki, Veliefendi Hipodromu’na giriş ücretli mi? 96. Gazi Koşusu’na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede? Veliefendi Hipodromu’na nasıl gidilir? İşte detaylar…96. 

96. Gazi Koşusu için binlerce kişi Veliefendi Hipodromu’na akın ediyor. Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu at yarışcılığının derbisi olarak biliniyor. İkramiyeleri, jokeyleri ve atları ile efsaneleri tarihe

96. GAZİ KOŞUSU’NA GİRİŞ ÜCRETSİZ Mİ?

Gazi Koşusu, genelde 22 atın katıldığı, o yılın en iyi performans gösteren atları ile son yıllarda en iyi çıkış yapan jokeylerin bir araya geldiği bir organizasyon. Gazi Koşusu her sene olduğu gibi bu sene de ücretsiz olarak izlenebilecek.

VELİEFENDİ HİPODROMU NEREDE?

Haberin Devamı

Veliefendi Hipodromu, Avrupa Yakası'nda Bakırköy ilçesi sınırlarındaki Osmaniye semtinde bulunuyor.

VELİEFENDİ HİPODROMU’NA NASIL GİDİLİR?

Halkalı - Gebze arası Marmaray hattında yer alan Yenimahalle istasyonu İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun 400 metre yakınında yer alıyor.

Kısa bir yürüyüşün ardından ulaşılan Yenimahalle girişi de yarışseverlere açık  ve tribünlere erişim, yeşillikler içindeki piknik alanından geçerek sağlanıyor. Marmaray'ın yanı sıra, İETT'nin MR10 ve 97E hattı otobüslerini kullanarak da Veliefendi Hipodromu'na ulaşım sağlanabilir.