Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar

8 Temmuz Pazar gününe ait olan yayın akışı, sabah saat 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli ve komedi dolu program ile başlayacak. Skeçlerle zenginleştirilen program, tüm izleyenlerine eğlence dolu bir sabah sunuyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Yetenek Sizsiniz Türkiye Final” adlı keyifli yarışma programı ile karşılaşacaksınız. Akşamınızı renklendiren program ile güzel ve renkli anlar yaşayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar

Sabah saat 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu program sizlerle oluyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan programı, sevdiklerinizle birlikte izleyerek renkli anlara tanıklık edebilirsiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Yarışma programını izlerken hem eleyici hem de keyifli sorular karşısında yarışma imkanı elde edeceksiniz. Saatler 09:15’e geldiğinde, “5’er Beşer” adlı renkli ve eğlence dolu komedi programı sizlerle olacak. Eğlenceli bir program keyfi yapmak isterseniz bu sabah yayınını sakın kaçırmayın.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:45’de “Para Bende” adlı keyifli yarışma programı ekranlara dahil oluyor. Sabah saatlerinde TV8’i takip ediyorsanız bu yarışmayı izleme fırsatı elde edebilirsiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı eğlenceli bir magazin programı yayında yerini alacak. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini, ayrıntılı şekilde bu programdan öğrenebileceksiniz. Ünlülerin renkli aşk hayatlarından sahne aldıkları ortamlara, klip çekimlerinden gezdikleri yerlere kadar tüm ayrıntılar sizlerle olacak. 15:15’de “İnsanlar Alemi” adlı komedi dolu program ekranlarınızda. Bol kahkahalı bir gün ortası geçirmek isterseniz bu eğlenceli yayını sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

16:30’da “İnsanlar Alemi” adlı yayının tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde renkli yarışma programları ile yayına devam ediliyor. 20:00’da “Yetenek Sizsiniz Türkiye Final” adlı eğlenceli ve heyecanlı yarışma programı ile akşam kuşağpına geçiliyor. Pazar akşamınızı renklendirecek program ile güzel anların tadını çıkartabilir ve yarışmanın finalistini öğrenme şansı yakalayabilirsiniz.

Gece kuşağında ilk olarak 00:15’de “Magazin 8” adlı renkli magazin programı tekrar bölümü ile karşınızda yer alıyor. 02:45’de “8X8” adlı komedi dolu yayın sizlerle buluşacak. 05:15’de “Bilginiz Olsun” adlı programın tekrarını seyredebilirsiniz. Hemen ardından 05:45’de ise “Çok Güzel Hareketler” adlı renkli skeç programı hayranlarının karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı