Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma

TV8’in 23 Haziran Cuma günkü yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor isimli sağlık programıyla başlıyor. Akşam kuşağında ise sevilen yarışma programı Survivor 2017’nin final bölümü yayınlanacak. Adanın şampiyonu kim olacak? Kıyasıya mücadele son defa yaşanacak ve sonuçlar belli olacak. TV8’in 23 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 23 Haziran Cuma

TV8'in 23 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor isimli programın yeni bölümü ile başlıyor. Bu programda sağlıklı yaşama dair detaylar verilirken diğer yandan da birbirinden yetenekli ve başarılı konuklarla birlikte hastalıkların sebepleri ve iyileşme yöntemleri tartışılıyor. Ardından ise Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi TV8 ekranlarında olacak. Çocuklar bu saatte ekran başına!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.15'te Oynat Bakalım isimli program başlayacak. Bu programda birbirinden komik ve eğlenceli videolar paylaşılıyor. Ardından ise Aramızda Kalmasın isimli magazin programı başlayacak. Ünlülerin hayatlarında neler oluyor? Kim kiminle nerede görüldü? Sosyal medyada en trendler neler? Cevapları bu programda!

11.45'te Arda'nın Ramazan Mutfağı başlayacak. İftar sofralarınız için ne yapacağınıza karar veremediyseniz ekran başına! Ardından ise Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Bu programda gerçek hayattan hikayeler paylaşılıyor ve çözümler aranıyor.

16.15'te Gerçeğin Peşinde isimli program ekranlarda yayınlanacak. Akşam kuşağında ise sevilen yarışma programı Survivor 2017'nin final bölümü yayınlanacak. Son bölümde Ögeday, İlhan ve Serhat dokunulmazlık kazanabilmek ve Kıbrıs finallerinde yer alabilmek için kıyasıya mücadele etmişti. Oyunların sonunda ise yarışmaya İlhan Mansız veda etmişti. Bu hafta ise artık sona gelindi. Şampiyon kim olacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TV8'de!

Haberin Devamı

00.15'te Emre Dorman ile Kur'an'ın İzinde isimli program başlayacak ve ardından da Bekir Köse ile Sahur Vakti programı ile sahur geçirilecek. Bu programda ramazanın önemine değinilirken diğer yandan da önemli olan sorular cevaplarını bulacak.