Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar

TV8’in 2 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile başlıyor ve bayram boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Hababam Sınıfı isimli sinema filmi TV8 ekranlarında olacak. TV8’nin 2 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar

TV8’in 2 Temmuz Pazar gününe ait olan yayın akışı saat 06.00’da Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli eğlence programı ile başlıyor. Haftasonu tatilinin 2. günü birbirinden eğlenceli tiyatrolarla gününüzü şenlendirecek programdan sonra ise Oynat Bakalım programı ekranlarda olacak. Birbirinden komik videolar bu programda yayınlanacak. Bu program boyunca gülmenizi durduramayacaksınız.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.15’te ise Güldür Güldür isimli komedi programı TV8 ekranlarına gelecek. Bir grup tiyatrocunun yaptığı ve yazdığı skeçlerle birlikte kahkaha tufanına kapılacaksınız. 14.30’da ise Güle Güle Oturun isimli programın yeni bölümü ekranlarda olacak. Yine ihtiyaç sahibi birisinin isteği doğrultusunda evler yenilenecek ve sahiplerine evleri son hali ile birlikte teslim edilecek.

15:45’te en eğlenceli programlardan olan Para Bende başlayacak. Bu programda Almeda Abazi ve Murat Ceylan, büyük ödülü kazanabilmek ve onunla gün boyu eğlenebilmek için kıyasıya mücadele edecek. Bakalım bu haftanın galibi kim olacak? 18.45’te ise İnsanlar Alemi isimli güldürü programı TV8 ekranlarına gelecek.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise yıllar geçse de eskimeyen Hababam Sınıfı filmi yer alıyor. Film Özel Çamlıca Lisesi’nde geçiyor ve okulun müdürü ise Mahmut Hoca ya da diğer adı ile Kel Mahmut. Mahmut Hoca, sürekli delilik yapan, kopya çekmeyi bırakmayan, hep maçlara kaçan ve hocalarına eziyet çektiren Hababam sınıfını disiplin altına almaya çalışır fakat başarılı olduğu pek söylenemez. Fakat ciddi olaylar da bu sırada meydana gelmektedir.

Hababam Sınıfı filminden sonra ise Tolga Çevik’in yer aldığı Arkadaşım Hoşgeldin programı TV8 ekranlarında olacak. Bu programda gizli yönetmen ile birlikte Çevik, çeşitli senaryoları uyguluyor.