11 Temmuz Masterchef var mı, bugün yok mu, neden? Masterchef bitti mi, final mi yaptı?
11 Temmuz Masterchef var mı, bugün yok mu, neden? Masterchef bitti mi, final mi yaptı? Masterchef bugün var mı, 11 Temmuz Masterchef neden yok? Masterchef yeni sezonu 1 Temmuz’da başladı. İlk tur mücadelelerinin yayınlanmasına devam ederken 11 Temmuz tarihli yayın akışında Masterchef’in yer almadığı görüşünce, Masterchef bitti mi, final mi yaptı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Masterchef yok mu, neden yok?
11.07.2022 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma 10 Kasım Cuma gününe ait TV8 yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu program ile ekranlara merhaba diyor. Komedinin, kahkahanın ve eğlencenin doruklarına çıkaran eğlenceli programı sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Boxun Yıldızları” adlı box yarışması ile kanalın ritmi tutulacak. Mücadelenin ve kıyasıya devam eden sürükleyici anların peş peşe eklendiği yarışma programını ekranlarınız karşısında seyrederken heyecanınız artacak. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma 27 Ekim Cuma günü TV8, sabah 06:00’da başlayan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile yayın akışına geçiyor. Eğlence ve kahkaha dolu program ile güne daha renkli ve keyif dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Boxun Yıldızları” adlı yarışma programı ekranlarınıza geliyor. Macera ve çekişme dolu yarışma ile ekranlarınızın karşısındayken sürükleyici bir TV keyfi yaşayabileceksiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar TV8’in 2 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı erken saatlerde sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile başlıyor ve bayram boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Hababam Sınıfı isimli sinema filmi TV8 ekranlarında olacak. TV8’nin 2 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem