Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar

17 Haziran Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli ve renkli skeç programı ile başlıyor. Komedi dolu sahneleri ile 7’den 70’e herkesi güldüren renkli program ile güzel bir pazar sabahına başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatına dair kesitler sunan heyecanlı yarışma programı sizlerle olacak. Heyecanlı ve sürükleyici bir akşam geçirmek isterseniz akşam saat 20:00’da TV8 ekranları karşısında yerinizi alın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalın.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu programın tekrar bölümü ile yayın başlıyor. Eğlence dolu skeçleri ile ekranları renklendiren yayını sabah ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. 07:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yayın ekranlara geçecek. Genel kültür alanında gelen sorular, yarışmacılara bazen kolay gelirken bazen de dakikalar boyunca karar vermesini zorlaştıracak. Yarışma programını seyrederken hem eleyici sorular karşısında yarışabilir hem de sabahınızı çok daha hareketli şekilde geçirebilirsiniz. 09:15’de “5’er Beşer” adlı bir diğer komedi programı yayına geçecek. Eğlenceli ve bol kahkahalı skeçlerle zenginleştirilen yayını sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir sabah keyfi yapabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:45’de 8X8” adlı program sizlerle buluşuyor. Keyifli, renkli ve bol eğlenceli geçen yayını sakın kaçırmayın. 12:30’da “Magazin 8” adlı eğlenceli magazin programı ekranlara geliyor. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve bomba haberlerini ekranlarınızdan ayrıntıları ile izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 15:15’de “İnsanlar Alemi” adlı komedi dolu program yayında olacak. Gün ortasında başlayan renkli yayın ile güzel bir TV keyfine hazır olun.

Haberin Devamı

16:30’da “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı ekranlara geçiyor. Ada hayatına dair gelişmeleri detayları ile birlikte bu canlı yayından takip edebilirsiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlar karşısında yerini alacak. Gece kuşağının devamında programların tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz. Renkli ve bol eğlenceli anlar yaşatan programları keyif içinde ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 00:15’de “Magazin 8” adlı magazin programının tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 02:45’de “8X8” adlı program ile yayın devam ediyor. Hemen ardından 05:15’de “Bilginiz Olsun” adlı yayın ekranlara geçecek.