Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 10 Haziran Cumartesi

TV8’in 10 Haziran cumartesi gününe ait yayın akışı erken saatlerde eğlenceli program oynat bakalım ile başlıyor. Birbirinden komik videoların paylaşıldığı bu program ile kahkahaya doymak garanti! Akşam kuşağında ise sevilen yarışma programı Survivor’ın yeni bölümü ekranlarda olacak. TV8’in 10 Haziran Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 10 Haziran Cumartesi

TV8’in 10 Haziran cumartesi gününe ait yayın akışı Oynat Bakalım programı ile başlıyor. Dünyanın dört bir yanında komik videoları derleyen bu programdan sonra ise saat 08.00’da 1 Alp 3 Çocuk programı TV8 ekranlarında olacak. Saat 09.30’da ise çocukların en sevdiği çizgi filmlerden olan Maşa ile Koca Ayı yayınlanacak. Hemen ardından ise en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin 8 başlayacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.15’te ise Arda’nın Ramazan Mutfağı programının yeni bölümü yayınlanacak. Ramazanda iftar sofralarınız bu program sayesinde daha renkli ve doyurucu olacak. Saat 14.15’te ise Survivor Panorama Hafta sonu programı canlı olarak ekranlara gelecek. Hemen ardından da Güle Güle Oturun isimli ev yenileme programı yayınlanacak.

Saat 17.30’da ise bir zamanların en sevilen güldürü programı olan Arkadaşım Hoş geldin TV8 ekranlarında olacak. Her diyaloğu ile izleyiciyi kırıp geçiren programda gülmek garanti!

Akşam kuşağında ise Survivor 2017’nin yeni bölümü yayınlanacak. Sona yaklaştıkça daha da heyecan arttıran programda yarışmacılar bir bir elenirken sona kimin kalacağı merak konusu olmaya başladı. Son bölümde Sabriye’nin rahatsızlanmasından sonra yarışı gönüllüler takımı kazanmıştı. İlhan Mansız ise sakatlandığından dolayı yarışamazken gelecek bölümde neler olacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı

Survivor 2017’den hemen sonra ise Emre Dorman le Kur’an İzinde isimli program ekranlarda olacak. Peşinden de ramazan gecelerinin vazgeçilmezi olan Bekir Köse ile Sahur Vakti programı canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Sahur ile ilgili bilgilerin ve orucun faziletinin anlatıldığı programda sorular da cevaplanıyor. Bu programın ardından ise Güle Güle Oturun isimli program yayınlanacak.