Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar

1 Temmuz Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programın tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranları renkli ve keyifli kılan program ile pazar sabahına güzel bir başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü ekranlarda olacak. Adada geçen sürükleyici yarışma, tüm izleyenlerine heyecan dolu anlar yaşatmayı başarıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını izleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Eğlence dolu anlar sunan program ile güzel ve keyif dolu bir sabaha başlayabileceksiniz. Skeç programının ardından 07:00’da “Oynat Bakalım” adlı program ekranlarda yerini alıyor. Komedi dolu kesitleri ile tüm izleyenlerini güldürmeyi başaran renkli yayını sabahın ilk saatlerinde izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. 09:15’de “5’er Beşer” adlı yarışma programı hayranlarının karşısına çıkacak. Skeç programını izlerken eğlence dolu bir sabah keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:45’de “8X8” adlı program sevenleri ile buluşuyor. Eğlence dolu kesitler sunan program, bol kahkahalı bir pazar sabahı geçirmenize yardım edecek. 12:30’da “Magazin 8” adlı canlı magazin programı sizlerle olacak. Gün ortasında başlayan program, magazin dünyasına ait tüm gelişmeleri detayları ile birlikte izleyebilmenizi sağlıyor. Ünlü camiasına ait merak ettiklerinizi bu programdan seyredebilme imkanı elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

15:15’de “İnsanlar Alemi” adlı bir başka eğlence programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Eğlence dolu kesitler sunan yayın ile güzel bir öğle arasına hazırlıklı olun. 16:30’da “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın ekranlara geliyor. Adada sürdürülen yarışma programı hakkındaki tüm incelikli ayrıntıları bu programdan takip edebileceksiniz.

20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlar karşısında olacak. Programı seyrederken gönüllüler ve ünlüler takımının heyecanlı yarışma anları ile karşı karşıya kalacaksınız. Akşamınızı renklendiren yarışma ile güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Gece kuşağında ise gündüz başlayan programların tekrarları sizlerle olacak. 00:15’de “Magazin 8” adlı eğlenceli magazin programı ekranları renklendirecek. Saatler 02:45’e geldiğinde, “8X8” adlı programın tekrar bölümü yayında oluyor. Saat 05:15’de ise “Bilginiz Olsun” adlı programın tekrarı sevenlerinin karşısına geçiyor. Gecenize renk katan programları izleyerek sevdiklerinizle birlikte güzel bir TV keyfine ortak polabilirsiniz.

Haberin Devamı