Gazete Vatan Logo

Turkcell’den deprem bölgesindeki faturaların tahsilatı ile ilgili açıklama

Turkcell’den deprem bölgesindeki faturalara ilişkin yapılan açıklamada, ''Mağdur olan müşterilerimizin iletişiminin aksamaması adına ödeme yapılıp yapılmamasından bağımsız olarak hatlarının kapanmayacağını, tahsilat durumuna bakılmayacağını, müşterilerimizin ücretsiz hat dondurma ve hat iptal taleplerinin karşılanacağını belirtmek isteriz'' denildi.

Turkcell’den deprem bölgesindeki faturaların tahsilatı ile ilgili açıklama

Turkcell, sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki faturalara ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

''Müşteri hizmetleri tarafından fatura tahsilatıyla ilgili sehven gönderilmiş bilgilendirme için özür dileriz.

Mağdur olan müşterilerimizin iletişiminin aksamaması adına ödeme yapılıp yapılmamasından bağımsız olarak hatlarının kapanmayacağını, tahsilat durumuna bakılmayacağını, müşterilerimizin ücretsiz hat dondurma ve hat iptal taleplerinin karşılanacağını belirtmek isteriz. Şirketimiz depremin ilk gününden bu yana 35 milyon adet acil iletişim paketini aktif etmiştir. Bu sayı artarak devam etmektedir.

Milletçe göğüslediğimiz bu zor günleri en kısa sürede atlatmak adına hiç kimsenin mağdur edilmemesi amacıyla Turkcell ailesi olarak azami gayret göstermeye ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''