Gazete Vatan Logo

TTNET Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

İnternetten ttnet faturanızı kolayca ödeyebilirsiniz. İşte ayrıntılar

TTNET Borç Sorgulama Nasıl Yapılır?

Borç sorgulama işleminizi yapabilmek için ilk olarak yapmanız gereken yazının sonunda vermiş olduğumuz sizi ilgili sayfaya yönlendirecek olan ilgili linke tıklamak olacaktır. Bu linke tıkladığınız da açılan sayfa online işlem merkezidir. Online işlem merkezi üzerinden tarife değişikliği gibi işlemlerinizi yapabilir, kredi kartınız ile faturanızı ödeyebilir, servislere abonelik işlemlerinizi yapabilir, fatura adresinizi değiştirebilirsiniz. Borç sorgulama işleminizi yapabilmek için online işlem merkezine üye olmanız gerekmektedir.

Linke tıkladığınızda açılan sayfada sizden TC kimlik numaranız istenecektir. TC kimlik numaranızı giriniz ve ardından gönder butonuna tıklayınız.

Bu işlemi yaptığınızda sizden e-posta adresiniz istenecektir. Bu bilgiyi girdikten sonra e-posta adresinize aktivasyon linki gönderilecektir. Buradan hesabınızı oluşturup tek bir kullanıcı adı ve şifre ile sağlanan tüm hizmetlere ulaşabilirsiniz. Bu şekilde açılan sayfadan TTNET borç sorgulama işleminizi gerçekleştirebilir ve kredi kartınız ile de ödemenizi yapabilirsiniz.

İŞLEM İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı