Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba

31 Ocak Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı, sabah 06:55’de “Böyle Bitmesin” adlı sevilen renkli bir dizi ile güne merhaba diyecek. Dizi tutkunlarının sevdiği fenomen dizi ile siz de sabaha muhteşem bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:30’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi anlar yaşatan sürükleyici diziyi seyredebilirsiniz. Yeni bölümünde yeni tüm hayranlarını kasıp kavurarak birbirinden farklı kesitlerle karşılaşacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ocak Çarşamba

Sabah 06:55’de “Böyle Bitmesin” adlı dizi ile güne başlayabilirsiniz. Aşk, hüzün, hüsran, özlem ve kıskançlık duygularına değinen renkli dizi ile heyecan dolu dakikalar yaşayabilirsiniz. Ardından 09:10’da “1’de Bugün” adlı sabah haberleri ile başlayacak. Sabahın erken saatlerinde gündeme dair tüm gelişmelerden ayrıntılı şekilde bilgi edinebileceksiniz.09:20’de “Kalk Gidelim” adlı dizi sizlerle olacak. Kahvaltı saatlerinizde sıcak aile dizisi ile gününüzü renkli ve keyifli kılabilirsiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:30’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sevilen renkli sabah programı başlıyor. Sağlıklı yaşama dair farklı konuların tartışıldığı programa uzman hekimler de katılıyor ve birbirinden renkli anlar yaşanıyor. Sağlıklı yaşama dair tüyolar edinebileceğiniz yayını, hafta içi her gün TRT 1 ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

15:50’de “1’de Bugün” adlı öğle haberleri ile gündemin gelişmelerinden genel hatları ile bilgi edinebileceksiniz. 16:00’da “Yeşil Deniz” adlı sürükleyici ve sıcak kasaba dizisi sizlere oluyor. Keyif dolu bir gün ortası geçirmek istiyorsanız bu dizinin tekrarını mutlaka takip edin. Emin olun pişman olmayacaksınız.

Haberin Devamı

18:30’da “Ana Haber” ile haber dünyasına özgü gelişmelerden bilgi edinebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok konuyu öğrenme olanağı elde edeceksiniz. Ayrıca trafik, hava durumu ve piyasa bilgileri gibi konuları da güncel şekilde takip edebilirsiniz. 19:00’da “Seninle 50. Yıl” adlı TRT’nin 50. yılını kutlayan bir yayın ekranlara geçecek.

20:30’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yepyeni bölümü ile akşam kuşağı başlıyor. Sürükleyici dizinin ardından 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı program yayına geçecek. 01:00’da “Leyla ile Mecnun” adlı dizinin tekrarını seyredebilirsiniz. 02:35’de “Kalk Gidelim” adlı dizi sizlerle olacak. 04:30’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programının,05:45’de ise “6 Mantı” adlı dizinin tekrarı yayında yerini alacak.