Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı

TRT 1 yayın akışı 15 Ağustos Salı gününde Adını Sen Koy yerli dizisiyle başlıyor ve Böyle Bitmesi dizisiyle devam ediyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Yeşil Deniz ve Baba Candır dizileri sırasıyla yayın akışında yerlerini alıyorlar. Akşam kuşağının açılışını Erhan Çelik ile Ana Haber programı yapıyor. Hemen ardından ekrana Altın Petek yarışma programı geliyor. Saatler ilerlediğinde tüm dünyanın merakla beklediği Şampiyonlar Ligi Play Off Hoffenheim – Liverpool mücadelesi yayınlanıyor. Gece kuşağında ise Play Off mücadelesinin ve yerli dizilerin tekrarları yer alıyor. TRT 1, 15 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı

TRT 1, 15 Ağustos Salı günü yayın akışı 06.00’da Adını Sen Koy dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Birbirine doğru giden iki aşığın imkansızlıklarla dolu aşk hikayesi Adını Sen Koy’un bu bölümünde duygu yüklü dakikalar yaşanıyor. Adını Sen Koy dizisinin ardından son zamanlarda artış gösteren boşanmaları konu alan Böyle Bitmesin yerli dizisi yayınlanıyor. Boşanmalar ve sebepleriyle ilgili merak ettiklerinizi 07.45’te Böyle Bitmesin’de bulabilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Bir Yastıkta Kocayalım programı yayınlanıyor. Programdaki olaylar tamamen gerçek olaylardan yola çıkılarak hazırlanıyor. Evliliğin ne olduğunu, mutlu evliliğin sırlarını ve evliliğinizi nasıl kurtaracağınızı öğrenmek istiyorsanız Bir Yastıkta Kocayalım programını mutlaka izlemelisiniz. Bir Yastıkta Kocayalım’dan sonra ekrana bir Ege dizisi olan Yeşil Deniz geliyor. Küçük bir Ege kasabasında geçen hikayede komik ve eğlenceli sahneler sizleri bekliyor. Yeşil Deniz 11.15’te TRT 1 ekranlarında!

14.00’da TRT 1 ekranlarının yerli dizilerinden Baba Candır yayına giriyor. Dizi eşi öldükten sonra çocuklarına hem anne hem de baba olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Baba Candır’da bazen hüzün dolu bir sahne varken bazen de komik bir sahneye denk gelebilirsiniz. Ardından sabah saatlerinde yayınlanan Adını Sen Koy yayına giriyor. Aşk çıkmazı Adını Sen Koy’un bu bölümünde de devam ediyor.

Haberin Devamı

19.10’da Hava Durumu programı tüm Türkiye’den meteoroloji haberleri için yayında olacak. Hava Durumu programının ardından ise Erhan Çelik İle Ana Haber TRT 1 ekranlarında yerini alıyor. Sıcak gelişmelerin en hızlı şekilde aktarıldığı haber programı saat 19.30’da TRT 1’de! Haberlerden sonra TRT 1 ekranlarının sevilen programı Altın Petek yayınlanıyor. Bir bilgi yarışması olan Altın Petek programında peteği tamamlayıp sona ulaşan yarışmacı ödülün sahibi oluyor.

21.45’te futbol severlerin merakla beklediği mücadele Şampiyonlar Ligi Play Off Hoffenheim – Liverpool TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Maçın hemen ardından kaçıranlar için tekrarı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise sırayla Leyla ile Mecnun, Baba Candır ve Yeşil Deniz yerli dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor.

Haberin Devamı