Gazete Vatan Logo

TOKİ Afyon kura sonuçları isim listesi 2020 | Afyon Dinar 4. Etap TOKİ kura çekilişi sonuçları ilan edildi mi?

TOKİ kura çekilişi corona virüsü nedeniyle verilen aranın ardından başladı. Afyon’un Dinar ilçesindenki 96 konutluk proje için kuralar bugün çekilecek. İnternetten canlı olarak takip edilecek TOKİ kura çekişi, başvurusu kabul edilenler tarafından merak ediliyor. Noter huzurunda çekilen TOKİ Afyon kura sonuçları isim listesi ilan edildi mi? sorusu araştırılıyor.

TOKİ Afyon kura sonuçları isim listesi 2020 | Afyon Dinar 4. Etap TOKİ kura çekilişi sonuçları ilan edildi mi?

Afyon Dinar ilçesindeki 96 konutluk projesi için kura çekilişi bugün yapılacak. Afyon’da yapılacak toplu konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için bugün noter huzurunda kura çekilişi düzenlenecek. TOKİ çekiliş sonuçları ise resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabilecek. İşte TOKİ çekiliş sonuçları…

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN

AFYON KURALARI SAAT KAÇTA?

Afyon TOKİ projesi kura çekimi ise saat 14:00’da başlayacak. TOKİ kura sonuçları açıklandığı andan itibaren aşağıda bırakılan linkten sorgulanabilecek.

TOKİ KURA SONUÇLARI

HAK SAHİBİ OLAMAYANLARA PARA İADESİ

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.