Gazete Vatan Logo

Temel Karamollaoğlu kimdir, kaç yaşında? Temel Karamollaoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Covid-19 testi, 4 Ocak'ta pozitif çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı. Temel Karamollaoğlu'nun, tedbir ve tedavi amacıyla hastaneye yatırıldığı bildirildi. Peki, Temel Karamollaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Temel Karamollaoğlu kimdir, kaç yaşında?

Temel Karamollaoğlu kimdir, kaç yaşında? Temel Karamollaoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Koronavirüs geçiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, tedbir ve tedavi amacıyla hastaneye yatırıldığı bildirildi. Peki, Temel Karamollaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Temel Karamollaoğlu kimdir, kaç yaşında?

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine, doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir. Tedavisine bir süre burada devam edilecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir." bilgisi paylaşıldı.

Karamollaoğlu'nun Covid-19 testi, 4 Ocak'ta pozitif çıkmıştı.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU KİMDİR?

Temel Karamollaoğlu, 1941 yılında Kahramanmaraş'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı.1959 yılında burslu olarak okuduğu İngiltere'ye gitti. İngiltere'de bir üniversite olan The Victoria University of Manchester ve The University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST) Tekstil Mühendisliği Bölümü'nden 1964 yılında mezun oldu. Temel Karamollaoğlu, 1965 yılında İngiltere'de okurken tanıştığı bir İngiliz bayan ile evlendi. 5 çocuğu vardır. Eşi Müslüman olup, TC. vatandaşlığına geçmiştir.

Haberin Devamı

30 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevine seçildi.