Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu akşam kim elenecek? Survivor 2018'e hangi yarışmacı veda etti?

Survivor'da dün akşam kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı 3. bir adayı daha potaya çıkarmak zorunda kaldı. Bir yarışmacı ise Survivor'a erken veda etti. İşte Survivor 2018 ile ilgili merak edilen tüm gelişmeler...

Survivor'da bu akşam kim elenecek? Survivor 2018'e hangi yarışmacı veda etti?

Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bu akşamki baraka ödülünü hangi takımın alacağı merak konusu oldu. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı elenmek üzere 3. bir adayı da belirledi. Survivor'da bir yarışmacı ise adaya erken veda etmek durumunda kaldı. İşte Survivor 2018 48. bölüm tanıtımı...

SURİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENECEK?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı eleme potasında Cumali'nin ismini potaya yazdırdı. Yen, bir strateji deneyen Gönüllüler takımı Cumali'nin karşısına Damla'nın ismini verdi.

Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyunun da ise kaybeden yine Gönüllüler takımı olunca üçüncü eleme adayı da Gönüllüler takımından çıktı. Üçüncü eleme adayı Hakan oldu. Survivor'da sms oyları sonucu kimin elendiği bu akşam belli olacak.

SURVİVOR 2018'E ERKEN VEDA

Acun Ilıcalı dün akşam kritik bir açıklama yaptı. Ünlüler takımında yer alan Berna sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti. Diz kemiğinde çatlak olduğu açıklandı.

SURVİVOR 48. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Haberin Devamı