Gazete Vatan Logo

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir?

Günümüzde en çok izlenen yarışma programı olan Survivor’ın 2017 ayağında Gönüllüler takımında yer alan Tuğçe Melis Demir, yarışma içinde göstermiş olduğu performansı ve adada yapmış olduğu davranışlar ile birlikte birçok Survivor takipçisinin dikkatini üzerine çekti. Bugüne kadar katılmış olduğu 176 yarışmanın 105’inden galip çıkan Tuğçe Melis Demir, 71 mücadeleyi de kaybetti. Göstermiş olduğu bu performans ile birlikte 1.23 oranında bir performans oranına sahip olan Tuğçe Melis, Survivor performans sıralaması listesinde an itibarı ile 3. Sırada yer alıyor! Detaylar haberimizin devamında…

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir?

2017 yılında da Survivor yarışması bıraktığı yerden devam ediyor. Bu yıl da her iki takımda dikkatleri üzerine çeken isimler bulunuyor. Gönüllüler takımında ön plana çıkan Tuğçe Melis Demir de bunlardan biri. Tuğçe Melis Demir, atletik vücut yapısı ve göstermiş olduğu yüksek performans ile birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.

SURVİVOR TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

Survivor yarışmasına ilk geldiği zaman tabiri caizse çıtı pıtı halleriyle dikkate çeken ve ilk görüşte akıllarda soru işaretlerine sebep olan Tuğçe Melis, yarışmaya koymuş olduğu performans ve kazanma isteği ile birlikte izleyenlerin aklında olan tüm şüpheyi ortadan kaldırmayı başardı. Bugüne kadar en az oyun kaybeden isimlerden biri olan Tuğçe, hırsıyla da ön plana çıkıyor. Bugüne dek toplamda 176 yarışmanın 105’ini kazanarak oldukça iyi bir performans gösteren Tuğçe en çok birebir yarışmalarda galibiyet kazanıyor. Göstermiş olduğu iyi performans ile birlikte hem takım arkadaşlarına hem rakiplerine hem de Survivor takipçilerine kendisini kanıtlamış oldu. Gönüllüler takımında Sema Apak’ın bir süre sakatlık sebebiyle olmaması Tuğçe Melis Demir’in de parlamasını sağlayan şeylerden biriydi.

Haberin Devamı

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

Tuğçe Melis Demir, henüz 23 yaşında girmiş ve 11 Şubat 1994 tarihinde Türkiye’nin başkenti Ankara’da dünyaya gelmiştir. Her ne kadar doğumu Ankara’da olsa da eğitimini İzmir’de sürdürmeye devam eden Tuğçe, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Güzel sanatlar Fakültsi’nde lisans eğitiminden mezun olmayı başarmıştır. Eğitim ile birlikte aynı zamanda çeşitli sportif faaliyetlere de katılan Tuğçe Melis, buz hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olmayı da başarmıştır. ODTÜ Buz hokeyi takımında ve milli takımda boy gösteren Tuğçe Melis’in an itibarı ile boyu 1.69, kilosu ise 62’dir.

Yarışmanın internet sayfasında yer alan ve takipçilerin yarışmacılara desteklerini sunması için konulmuş olan sayfada birçok takipçinin desteğini alan Tuğçe Melis Demir, Gönüllüler takımında yer alan şampiyon adaylarından biridir. Tuğçe Melis’in an itibarı ile 217 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı