Gazete Vatan Logo

Survivor eleme potasında kimler var? (Survivor 18. bölüm fragmanı)

Reytingleri alt üst eden Survivor yarışmasında dün heyecanlı anlar yaşandı. Survivor eleme potasına kalan kişilerin isimleri belli olurken, 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Survivor ile ilgili merak edilenler...

Survivor eleme potasında kimler var? (Survivor 18. bölüm fragmanı)

TV8 kanalının ilgiyle izlenen yarışması Survivor'da bu haftaki eleme potası için 5 isim seçildi. Bu kişilerin kim olduğu sorusu merak edilirken ayrıca Survivor'un bu akşam yayınlanacak olan 18. yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. İşte tüm ayrıntılar...

SURVİVOR 2017 ELEME POTASINA KİMLER KALDI?

Survivor’da bu haftaki oyunlarda her iki takım da kıyasıya mücadele etse de iki dokunulmazlık oyununu da kazanan Ünlüler takımı oldu. Cumartesi akşamı gerçekleşen dokunulmazlık oyunundan sonra Gönüllüler kaybettiği için aralarından 3 ismi belirleyerek elenmek üzere potaya soktu. Bu kişiler; Erdi, Yiğit ve Sadin oldu. Konseydeki oylamada Erdi ve Yiğit'in ismi çıkarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe de Sadin’in ismini söyledi.

Survivor 2017'nin dün oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda da yine Gönüllüler takımı kaybeden taraf oldu. Bu gelişmenin üzerine eleme potasına girmesi yönünde bir kişinin daha ismini vermek zorunda kaldılar. Bu amaçla en fazla Gökhan'ın ismi yazıldı, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Eser ise, beşinci eleme adayı olarak konseyde Elif’in ismini söyledi. Böylece gönüllüler takımından elemeye kalan isimler Gökhan, Elif, Erdi, Yiğit ve Sadin oldu. Survivor’da bu hafta kimin eleneceği ise Salı akşamı yayınlanan bölümde belli olacak.

Haberin Devamı

Survivor 2017'nin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü için de fragman yayınlandı. Özellikle Eser'in konuşmaları dikkat çekti.

SURVİVOR 2017 18. BÖLÜM TANITIMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.