Gazete Vatan Logo

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 2022'nin yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık oyunu ile haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Survivor'da sürgüne giden yarışmacı, güç ve denge mücadelesinin verildiği oyun sonrasında yapılan konseyde belli oldu. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2022'nin son bölümünde yaşananlar...

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2022'de heyecan devam ediyor! Bu sene tüm zamanların en iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star'da büyük mücadele sürüyor. Survivor 2022'nin yayınlanan son bölümünde, dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Güç ve denge oyununun oynandığı yarışmada, dokulmazlığı kaybeden takımdan eleme adayı belirtlendi ve kurallar gereği sürgün adasına gönderildi. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor 2022'nin son bölümünde yaşananlar...

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı Survivor 2022 All Star son bölümünde kritik bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Haftanın ilk dokunulmazlığını gönüllüler takımı kazanmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda da büyük mücadele veren iki takım da varını yoğunu oyunda gösterdi.

Güç ve dengenin hakim olduğu dokunulmazlık oyunununda karşı takımın elindeki labutları düşürmeye çalışan yarışmacılar oyunun sonuna kadar başa baş mücadele verdi. Oynanan oyunun sonunda ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Best of'a kalan mücadele sonrası haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2-1'lik skorla gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı böylelikle bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kazanmış oldu. kinci dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımı için üzücü bir konsey akşamı yaşandı ve eleme adayı belirlendi.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da ünlüler takımında yapılan oylama sonrasında haftanın ikinci eleme adayı oy çokluğuyla belirlendi. Barış Murat Yağcı’nın ardından haftanın 2. eleme adayı olan isim Birsen Bekgöz oldu.

SURVİVOR’DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da ilk dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler takımında performans birincileri olan Batuhan ile Elif’in bireysel dokunulmazlığı vardı. Aynı zamanda Sercan iki kez üst üste sürgün adasına gittiği için dokunulmaz oldu. Oylamada ismi yazılanlar Furkan, Barış, Nagihan, Atakan, Mert, Parviz, Birsen oldu. Barış ve Atakan’ın isimleri dörder kez çıkınca bu iki isim için açık oylamaya geçildi. Oylamada Barış’ın ismi daha çok söylendi. Böylece sürgün adasına giden ilk eleme adayı Barış Murat Yağcı oldu.

Haberin Devamı