Gazete Vatan Logo

Survivor dokunulmazlığı kim kazanacak? (Elemeye kimler kalacak?)

Survivor’da haftalar ilerlerken mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Oynanan ceza oyunun ardından ortalık iyice kızışıyor. Çünkü ceza oyununu kaybeden gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu haricindeki tüm oyunlara 1-0 geride başlayacak. Bu kural ilk olarak yeni bölümde yapılacak ödül oyununda gerçekleşecek. Dokunulmazlık oyunları ise Cumartesi ve Pazar akşamı oynanacak ve bu oyunların sonucunda bir kişi adaya veda edecek.

Survivor dokunulmazlığı kim kazanacak? (Elemeye kimler kalacak?)

Survivor’da birleşme partisine çok az bir zaman kaldığı için gerilim ve heyecan iyice artmış durumda. Bir de bu heyecanın üstüne geçtiğimiz akşam oynanan ceza oyunu eklenince oyuncuların gerilimi biraz daha arttı. Kıyasıya bir mücadele ile gerçekleşen ceza oyunun kazananın ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ise mağlubiyetinin sonucunda bundan sonra oynanacak dokunulmazlık oyunu dışındaki oyunlara 1-0 geride başlayacak. Bu durum finale çok az bir zaman kala gönüllüler takımında moralleri iyice bozdu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANACAK ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Gönüllüler takımı aldığı büyük mağlubiyetin izlerini biraz olsun silmek için, ünlüler takımı da dokunulmazlık oyunu öncesinde motivasyonunu biraz daha yüksek tutabilmek için bu akşam ödül oyununda kıyasıya bir mücadele gösterecekler. Ancak kaybettiği ceza oyunu yüzünden bu ödül oyununda gönüllüler takımının işi çok zor görünüyor. Çünkü oyuna 1-0 geride başlayacaklar.

Dokunulmazlık oyunu birleşme partisine çok az bir zaman kaldığı için çok daha önemli bir hale geldi. Her iki takım da birleşmeye eksiksiz bir şekilde gitmek istiyor. O yüzden dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı ve kaybeden takımdan eleme potasına kimlerin gireceği tam bir merak konusu.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyununu kazanacak takımın belirlenmesinde bu akşam oynanacak olan ödül oyununun etkisi de büyük olacak. Çünkü her iki takımın da morale ve motivasyona ihtiyacı var. Bu moral ve motivasyon da her ödül oyununda olduğu gibi kazananın sahip olacağı ödülde gizli. O yüzden Survivor izleyenleri ödül oyununda kıyasıya bir mücadele izleyecek gibi duruyor.

Geçtiğimiz elemede dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme potasına yarışmacı sokmak durumunda kalan takım gönüllüler takımı olmuştu. Gönüllüler takımında eleme potasına sokulan arkadaşları Bulut, Erdi, Berna ve Gökhan arasından Bulut’un elenmesi adada büyük bir şok yaratmıştı.

Gönüllüler takımı bu yüzden yeni oynanacak dokunulmazlık oyununu kaybetmemek ve eleme potasına kimseyi sokmak durumunda kalmamak istiyor. Ünlüler takımı ise bir süredir dokunulmazlık oyunlarını kaybettiği için pek çok arkadaşlarını elemek durumunda kalmıştı. Ünlüler takımındaki bu sürekli eksilme onları büyük bir zorluğun içine atıyordu. Her ne kadar ünlüler takımında birbirleriyle anlaşamayan pek çok yarışmacı olsa da kimse oyunların kaderi için birinin gitmesini istemeyecek gibi duruyor. Bu yüzden eleme potasına kimsenin kalmaması için ünlüler takımında da dokunulmazlık oyununda büyük bir performans ortaya konulacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Survivor’ın yeni bölümünde yayınlanacak ödül oyunu dokunulmazlık oyununun ve elemenin kaderini bile etkileyebilir. Bu yüzden ödül oyununu hangi takımın kazanacağı çok önemli bir hal aldı.