Gazete Vatan Logo

Survivor 2017 Sabriye Şengül kimdir?

Survivor 2017'nin bu akşamki eleme bölümünde heyecanlı anlar yaşanacak. İlhan Mansız'ın eleme potasına girmesi için adını söylediği Sabriye Şengül, adaya veda mı edecek? Survivor 2017 gönüllüler takımındaki Sabriye Şengül'ün kim olduğu ve hakkındaki bilgiler araştırılmaya başladı. İşte Sabriye Şengül kimdir sorusunun cevabı...

Survivor 2017 Sabriye Şengül kimdir?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu reyting rekortmeni olan Survivor 2017 yarışmasında bu akşam ada konseyi toplanacak. Nefeslerin tutularak izleneceği Survivor 2017'nin haftanın elemesi bölümünde riskte olan bir kişi de Sabriye Şengül oldu. Gözyaşlarına engel olamayan Sabriye Şengül yarışmadan elenecek mi?

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

1988 Trabzon doğumlu olan Sabriye Şengül, 2006 yılından bu yana boksla iç içe yaşıyor. Spor hayatına hentboll ile başlayan Şengül, daha sonra kickboks oynamaya başladı. Hayatında sporun her zaman ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Şengül, oldukça hırslı bir kişiliğe sahip.

Daha önceleri hentbol oynadığını söyleyen Şengül; hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapısı olduğunu vurguluyor. Hocalarının kendisine kickboks ile uğraşmasını söylediklerine dikkat çeken Şengül, boksu yaşamının bir parçası haline getirdiğini aktarıyor. Boksta ve kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğu olan Şengül, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğuna da sahip bulunuyor.