Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe

Star TV’nin 7 Eylül Perşembe gününe ait yayın akışı, sevilen yerli dizi Yüksek Sosyete’nin tekrar bölümünün 06.00’da ekrana gelmesi ile başlayacak Star TV sabah kuşağında yayın akışı Hanım Köylü dizisi, Ezgi Sertel’le Lezzetin Haritası, İstanbullu Gelin ve Kiralık Aşk gibi diziler ile devam edecek. Akşam kuşağından önce Balçiçek İlter’in sunumu ile Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Ana Haber ekrana gelirken, akşam kuşağında Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı adlı yerli sinema ve Çarkıfelek’in yeni bölümü ekranlarda olacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe

Star TV, 7 Eylül tarihli yayın akışına Yüksek Sosyete adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Dizi, sabah saat 06.00’da ekrana gelecek. Yüksek Sosyete dizisinde, hayatta yapmak istediklerini anlamaya çalışan iki gencin yaşam hikayesi anlatılıyor. Dizide Cansu karakterini Hazar Ergüçlü, Kerem karakterini ise Engin Öztürk canlandırıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yüksek Sosyete dizisi ile başlayan sabah kuşağı, Star TV’de Hanım Köylü adlı dizinin tekrar bölümünün saat 07.00’da ekrana gelmesi ile devam edecek. Ege Bölgesi’nin güzel köylerinden biri olan Saklıköy’de çekilen Hanım Köylü dizisinde, başrolleri Yusuf Çim ve Gülsim Ali paylaşıyor. Dizide, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Mehmet Özgür gibi oyuncular da yer alıyor. Dizide, Amerika’dan dönen ve babasının işlerinin yolunda gitmediğini gören Ferit’in, bu işleri düzeltmeye çalışırken aşık olduğu İlkgün ile arasındaki ilişki anlatılıyor.

Saat 09.30’da, sevilen yaşam programı Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası adlı program, Ezgi Sertel’in sunumuyla ekranlara gelecek. Ezgi Sertel programda, birçok yemeği, yapıldığı yere giderek bizzat tanıtıyor ve keyifli sohbetler de gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

10.30’da ise İstanbullu Gelin adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile başarılı oyuncu Aslı Enver’in başrollerini oynadığı dizide, ailesi olmadan büyüyen bir genç kızın, hayatını idare etmekte zorlandığı bir dönemde karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olması ve hayatının değişmesi anlatılıyor.

13.00’da, yayın hayatı sona eren ancak yayınlandığı dönemde severek izlenilen Kiralık Aşk adlı dizinin eski bir bölümü ekranlara gelecek. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı dizide, bir aşk oyununun gerçeğe dönüşü konu alınmış.

16.00’da ise Star TV’nin yeni programı Balçiçek İlter ile Olay yeri yayınlanacak. Star TV’nin yeni gündüz kuşağı olan program çok ses getireceğe benziyor.

18.45’te, akşam kuşağından hemen önce ise ünlü ve başarılı spiker Nazlı Çelik’in kendine özgü başarılı sunumu ile, gündeme dair en önemli haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde alabileceğiniz program Star Haber Star TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise ilk olarak, oyuncu kadrosunda İnci Türkay, Yiğit Ege Yazar, Janset ve Reyhan Asena Keskinci bulunan animasyon filmi Köstebekgiller Gölgenin Tılsımı ekranlarda olacak.

22.00’da ise ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in başarılı sunumuyla, yılların sevilen yarışma programı Çarkıfelek, yeni bölümü ile Star TV ekranlarında olacak.