Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Mayıs Cumartesi

En çok izlenen kanallardan birisi olan Star TV’nin bugünkü yayın akışı yine capcanlı. Sabah kuşağı dizi tekrarı ile başlarken daha sonra günlük olayların anlatıldığı haber saati yerini devralıyor. Ayrıca bu akşam Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. 9. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan dorukta. Star TV’nin 20 Mayıs Cuma günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 20 Mayıs Cumartesi

Star TV’nin 20 Mayıs Cumartesi günündeki yayın akışı Çilek Kokusu dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. Daha sonra saat 08.00’da ise Mesut Yar Sunar isimli güncel program ekranlarda olacak. Hafta sonu sabahlarına daha neşeli başlayan bu program ile kahvaltınızı yapabilirsiniz. Daha sonra ise Star Life isimli magazin programı ile magazin dünyasındaki son gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.15’te ise dram dolu sahneleriyle izleyiciler tarafından çok sevilen Anne dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Anne dizisinden hemen sonra ise saat 15.00’da Öyle Olsun isimli sinema filmi yayınlanacak. Başrollerinde Tarık Akan, Müjde Ar ve Ayşen Gruda’nın yer aldığı bu filmi kaçırmayın.

Sinema filminden hemen sonra saat 16.45’te Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor sinema filmi ekranlara gelecek. Yıllardır eskimeyen Hababam Sınıfı serisi hala en çok izlenen filmlerden bir tanesi olmaya devam ediyor.

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminden sonra saat 18.45’te gündemdeki son gelişmeler ve yurt dışında meydana gelen son olaylar ekranlara gelecek. Gündemi yakından takip edebilmek için bu saatte ekran başına geçmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 9. bölümü yayınlanacak olan dizide Sinan’ın aşk itirafından sonra Hazan kendini bulutların üzerinde hissediyor. Fakat bu itirafın sahte olduğundan haberi yok. Yağız’ın ile yolunun Ece ile tekrardan kesişmesi bazı yanlış anlaşılmalara neden oluyor ve Yağız bazı şeyleri tekrardan sorguluyor.

Sat 00.15’te ise Cehennem Melekleri serisinin ikinci filmi Star TV ekranlarında olacak!