Gazete Vatan Logo

SSK Hizmet Dökümü Ve E Devlet SSK Gün Sorgulama Hizmeti

SSK gün sorgulama yaparak e devlet üzerinden bilgi alınabilmektedir. SSK hizmet dökümü alma ve SSK gün sorgulama gibi hizmetlerin tanıtıldığı haberimizle siz de SSK prim sorgulama yapabilirsiniz.

SGK tarafından sunulmuş olan hizmetler doğrultusunda sigortası olan ya da SGK üzerinden işlem yapmak isteyen tüm vatandaşlar kolay bir şekildeişleriniyapabilmektedir. Kurumlara gitmeden online olarak yapılan bu işlemler sayesinde sizler de ihtiyaçlarınız giderebileceğiniz gibi kısa sürede tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

E DEVLET GİRİŞİ

Vatandaşların hem kurumlarda iş yükünü arttırmaması hem de kolay bir şekilde SGK ile ilgili işlemlerini yapabilmesi için oluşturulan bu hizmetler e devlet kapısı üzerinden sunulmaktadır. Bu nedenle de SSK gün sorgulama yapacak olan kişilerin yararlanması gereken portal e devlet kapısıdır. Fakat e devlet kapısı için üyelik sistemi getiriliği için kişilerin bu üyelik işlemlerini de yapması gerekmektedir.

SSK Gün Sorgulama Nasıl Yapılmalıdır?

SSK gün sorgulama yapmanız için e devlet kapısı giriş ekranına T.C. kimlik numaranız ile devlet kapısı şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Giriş sonrasında portalda ye alan tüm hizmetler için getirilen kısıtlama kaldırılarak bilgi almanız sağlanmaktadır. Böylece SSK gün sorgulama da yapabilir duruma geleceksiniz. Bu bakımdan ilk olarak giriş yapılması ve ardından SSK gün sorgulama hizmetine erişim sağlanması gerekmektedir. Bu işlemleri yaptıktansonra ise sistem tarafından size SSK gün sorgulama doğrultusunda tüm sigorta bilgileriniz yayınlanacaktır. Yayınlanan bilgiler üzerinden de gün başta olmak üzere diğer sigorta bilgilerinizi öğrenebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

SSK gün sorgulama yapmak isteyenlerin belirtilenler dışında herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Adımların takip edilmesi ile birlikte e devlet kapısı üzerinden bu bilgilere erişim sağlanabilmektedir. SSK hizmet dökümü alma işlemleri ile aynı olan bu durum sayesinde sigortanız için pek çok ayrıntı da yayınlanmaktadır. Yapacağınız işlemler sonucunda sadece gün bilgisi değil, sigortanızın ne zaman açıldığından ne kadar ödeme yapıldığına kadar bilgiye erişim sağlayabilirsiniz bu işlemler size özellikle emeklilik hesaplama gibi durumlarda büyük fayda sağlanacaktır.

Haberin Devamı

SSK hizmet dökümü alma sonrasında öğrendiğiniz bilgiler ile birlikte ilgili hesaplama ve sorgulama sayfalarına öğrendiğiniz bilgileri girerek, emeklilik ya da diğer SGK işlemlerinizi yapabilirsiniz. Böylece sadece gün sorgulama ile birlikte pek çok konuda avantaj sağlayabilirsiniz.

E devlet kapısı ile birlikte gün sorgulama gibi pek çok hizmetsunulmaktadır. SGK tarafından sağlanan bu hizmetler doğrultusunda tüm sigorta işlemlerinizde kendiniz için resmi hizmet bularak bu konudaki kesin sonuçlara ulaşabilirsiniz. Üstelik ücretsiz olarak sunulduğu için istediğiniz zaman e devlet kapısı üzerinden bu işlemler yapmanız mümkündür.