Gazete Vatan Logo

Siyah Beyaz Aşk 30. yeni bölümde Aslı, Ferhat'ı koruyabilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 30. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyicileri çok meraklandırdı. Bu akşam izlenecek olan Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı, Ferhat'ı tehlikelerden koruyabilmek için elinden geleni yapıyor. İşte Siyah Beyaz Aşk'ta bu hafta yaşanacaklar...

Siyah Beyaz Aşk 30. yeni bölümde Aslı, Ferhat'ı koruyabilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 30. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin konusu ve oyuncularıyla fenomen hale gelen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ta Ferhat ile Aslı aşkında yine engeller mi çıkacak? İşte fragmanlar...

SİYAH BEYAZ AŞK 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aslı, Ferhat'ı içine düşeceği tehlikelerden korumaya çalışıyor!

Ferhat, polislerin elinden kurtulmayı başaran Namık’ın peşine düşer. Tek amacı polislerden önce Namık’ı bulup, Necdet’in intikamını almaktır. Bu uğurda etrafında ne varsa yakıp yıkmaktan çekinmeyecektir. Aslı ise Ferhat’ın geri dönüşü olmayan bir hata yapmaması için elinden geleni yapacaktır. Bu yolda Ferhat’ı Namık’tan uzak tutmak için Aslı’nın yapacakları ikilinin aşkı arasında yeni engellerin ortaya çıkmasına neden olacaktır. Aslı, Ferhat’ın öfkesini aşkları ile dizginlemeyi başarabilecek midir?

Namık polislerin elinden kaçmayı başardıktan sonra kaçak hayatı yaşamaya başlar. Ferhat, her yerde kendisini ararken, Namık da Ferhat’tan kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösterecektir. Namık’ın Ferhat’ı tekrar kendi tarafına çekebilmek için tercih ettiği yol ne olacaktır?

Haberin Devamı

Gülsüm, kendilerini yıllarca Namık’a mahkûm edenin Ferhat olduğunu düşündüğü için abisine karşı öfkelidir. Yeter ise yıllardır sakladığı gerçeğin ortaya çıkışı ile evlatlarını kaybetmenin eşiğine gelecektir. Tüm yaşananlara rağmen Yeter’in çocuklarını ve ailesini bir arada tutması mümkün olabilecek midir?