Gazete Vatan Logo

Shane Larkin kimdir? Nereli, kaç yaşında boyu kaç? Tükçe ismi belli oldu mu?

Shane Larkin, kişisel hesabından yaptığı açıklama ile A Milli Takım'da oynayacağını açıkladı. Anadolu Efes'in oyun kurucu Shane Larkin, Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı ile ilgili teklifi kabul ettiğini ve ay-yıldızlı formayı giyeceğini açıklamasından sonra Shane Larkin kimdi? Shane Larkin nerelidir, boyu kaç ve kaç yaşındadır? sorularında artış yaşandı.

Shane Larkin kimdir? Nereli, kaç yaşında boyu kaç? Tükçe ismi belli oldu mu?

Shane Larkin, kişisel hesabından yaptığı açıklama ile A Milli Takım'da oynayacağını açıkladı. Shane Larkin, " Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı'nı göğsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici." ifadelerini kullandı.

Terimin son damlasına kadar

Shane Larkin yaptığı açıklamayı şu şekilde sürdürdü. "Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum."

Larkin’in twitter üzerinden yaptığı açıklamada, sosyal medyada büyük yankı uyandır. Haberin ardından Shane Larkin'e yeni isim arayışına gidildi. Bazı kullanıcılar yıldız basketbolcunun isminin 'Şahin Arkın' olması gerektiğini düşünüyor.

Shane Larkin kimdir?

DeShane Davis Larkin, (d. 2 Ekim 1992), Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes forması giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu. 1.80 metre boyunda, 80 kilogram ağırlığındadır.

Haberin Devamı

2013 NBA Seçmeleri'nde Atlanta Hawks tarafından 18. sıradan seçildi. Daha sonra Dallas Mavericks ile takas edildi.

Anadolu Efes'in 29 Kasım 2019 tarihinde EuroLeague'in 11'inci haftasında Bayern Münih'i 104-75 yendiği maçta kaydettiği 49 sayı ile "bir EuroLeague maçında en çok sayı kaydeden oyuncu" rekorunun sahibi oldu.