Gazete Vatan Logo

SGK GSS BAĞKUR Borç Sorgulama İşlemlerini Tek Noktadan Yapabilirsiniz

SGK borç sorgulama yaparak SGK prim borçlarınızı öğrenebilirsiniz. Bunun için SGK borç sorgulama, GSS borç sorgulama ve BAĞKUR borç sorgulama gibi sorgulama ekranlarını kullanmanız yeterli olacaktır. Bu işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Devletin sağladığı güvence ve sigorta hizmetleri nedeniyle borç durumunuzu sorgulamak için internet üzerinden yardım alabilirsiniz. Bu doğrultuda borçla ilgili sayfaya giriş yapmanız yeterli olmaktadır. Bu sayede tüm borçlarınızı kolay bir şekilde öğrenebilir, isterseniz de online olarak tüm bu borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

SGK BORÇ SORGULAMA

BAĞKUR BORÇ SORGULAMA


GSS BORÇ SORGULAMA


GSS PRİM SORGULAMA

SGK Borç Sorgulama

Sayfası SGK üzerinden borç sorgulama yapmak isteyen kişilerin web tahsilat servisini kullanması gerekmektedir. Sosyal Güvenlik Kurumu sitesi üzerinden açılan web tahsilat servisinden yararlanarak, borçlarınız ile ilgili tüm sorgulamalarınızı yapabilirsiniz. Bu konuda sayfaya girdikten sonra sorgulamak istediğiniz borcu seçmeniz yeterli olmaktadır. Bu sayede ilgili borç bilgisine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Aynı sayfa üzerinden ödeme adımlarını da takip ederek ödeme işlemlerinizi de yapabilirsiniz.

GSS Borç Sorgulama Sayfası

GSS borç sorgulamak isteyen vatandaşların bunun için E-SGM portalına giriş yapması gerekmektedir. E-SGM portalına giriş yapıldığında menü üzerinden borç sorgulama bölümünden GSS seçimini yapmanız gerekmektedir. Bu seçimin ardından E-SGM üzerinden GSS borcunuzu kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Açılacak olan yeni sorgulama sayfası üzerinden GSS durumunuz ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Bu sayfada hangi tarihlerde GSS’yedahil edildiğiniz ve GSS’nizin bittiği yazıldığı gibi borçla ilgili durum da yayınlanmaktadır. Bu sayede GSS borcunuzu bu ekran üzerinden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ayrıca borcunuz ile ilgili detaylı rapor alarak ay ay incelemeniz de mümkündür.

BAĞKUR Borç Sorgulama Sayfası

BAĞKUR borç sorgulaması yapmak isteyen kişiler de web tahsilat servisini kullanmalıdır. Bu servis üzerinden BAĞKUR seçenekleri seçilerek kimlik bilgilerinin girilmesi borcun çıkartılması için yeterli olacaktır. Bu seçimleri yaptıktan sonra sistem tarafından otomatik olarak borç yansıtılmaktadır. Bu sayede siz de ne kadar borcunuzun olduğunu kolay bir şekilde online platform üzerinden öğrenebilirsiniz.

Tüm bu bilgiler dahilinde internet üzerinden BAĞKUR borç sorgulama, GSS borç sorgulama ve SSK borç sorgulama gibi tüm işlemlerinizi belirtilen şekilde kolayca yapabilirsiniz. Tüm hizmetler ücretsiz olduğu için internet bağlantınızın olması yeterli olacaktır. Tüm vatandaşlar bu imkanlardan istediği zaman yararlanabilmektedir.

Haberin Devamı