Gazete Vatan Logo

Ragıb Narin kimdir? Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Ragıb Narin'in kim olduğu merak ediliyor. Enkaz altında olan Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin bugün Taha’dan acı haberi duyurdu. Narin "Başımız sağ olsun" notu ile Taha Duymaz’ın ölüm haberini duyurdu. Haberin ardından Ragıb Narin kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.  

Ragıb Narin kimdir? Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Ragıb Narin, Hatay'da halasının evinden enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan acı haberi verdi. Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı olan Ragıb Narin "Başımız sağ olsun" notu ile Taha Duymaz’dan acı haberi verdi. Peki, Ragıb Narin kimdir, kaç yaşındadır, nereli, ne iş yapıyor? 

RAGIB NARİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ? 

Şarkıcı, müzisyen, besteci ve söz yazarıdır. Genç şarkıcı geçmiş senelerde profesyonel olarak futbol oynamıştır. Futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra, çocuk yaşlardan itibaren ilgi duyduğu söz yazarlığını bir adım daha ileri taşımış ve müzik dünyasına single çalışması ile giriş yapmıştır. 

Baba tarafından aslen Hatay Antakyalıdır. 1996 yılının Mart ayında dünyaya gelen ünlü ismin babası, Hatay’ın sevilen iş adamlarından Mahmut Narin’dir.