Gazete Vatan Logo

PSV Galatasaray maçı ne zaman? PSV Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Galatasaray, PSV Eindhoven ile karşı karşıya geliyor. PSV Galatasaray maçı için geri sayım sürerken futbolseverler PSV Galatasaray maçı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, PSV Galatasaray maçı ne zaman? PSV Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte PSV Galatasaray maçının detayları...

PSV Galatasaray maçı ne zaman? PSV Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

PSV Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynama hakkı kazanan Galatasaray, 2. tur ön eleme turunda Hollanda devi PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Peki, PSV Galatasaray maçı ne zaman? PSV Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte PSV Galatasaray maçı saati ve kanalı...

PSV GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Devler Ligi PSV Eindhoven - Galatasaray maçında ilk düdük 20 Temmuz 2021 Salı günü saat 19:00'da çalacak. Philips Stadion Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma Spor Smart ekranlarında yayınlanacak.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11'İ

Galatasaray : Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Ömer Bayram, Taylan, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Feghouli, Falcao.

PSV ile Galatasaray, tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecek. Daha öncesinde iki takım arasında geride kalan 7 maçın 5’ini PSV, 2’sini ise Galatasaray kazanmıştı.

İki takım arasında son olarak 18 Temmuz 2018 tarihinde oynanan hazırlık maçını PSV, Galatasaray karşısında 3-1 kazanma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

Galatasaray ile PSV, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında ise 27 Temmuz 2021 Salı akşamı saat 19.00’da karşı karşıya gelecekler. Ve o maçta yine Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.